| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi šta uzeti od 120-250 kubika?? u Automobilizam i Motori forumu; honda..je to ona lead..s bubnjem napred?kaj su djelili uz acorda?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? dilili motor od 150 kubika uz auto ![]() tako je moj jedan prika kupio kravatu a uz kravatu dobio odijelo ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? honda mi je lijepa...još posebno ova boja,super mi stoji na hondi...ja mislim da može povući do nekih 125 km/h... a ovaj kymco mi i nije baš nešto,prednja maska mi ima nekako starinski dizajn,ali opet dosta je cijenjen i veoma je kvalitetan motor...a i dosta je brz,130 km/h nego carlito jesi razmišljao o vxr-u 200 ili apriliji 150 sr?
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #65 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? tako znaći... frend mi stavio kit na gileru vxr 200,to leti,bolesnoća....start ima zakon a bome i krajna je vrijedna respekta...ali istina guta gorivo kao tanker!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Citat:
znam čovjeka koji bi možda ove godine prodavao beverly 500. trebao bi biti dobar dobar motor, iako polovan, nadživjet će dvaput neke nove. ne moram ti govorit. znaš i sam. To je isto kao da uspoređujemo polovnog mercedesa i novog jugića | |
| | |
| | #67 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Citat:
taj kymco tako i triba izgledati,retro stil je u pitanju,uživo je puno lipši ![]() oba potegnu do 130 km/h bez problema samo ih malo muči otpor zraka jer im ja zaštita vrlo niska.. uglavnom 2,3 sam eliminira a 2,3 su mi ostala napeta među njima i ova honda ![]() Citat:
![]() sve ovisi ko je to vozio,ovde ima mulaca sprže 250 kubika u roku po godine!!
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... Zadnji Uredio carllito : 15-07-08 u 13:19. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:26.