| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Suzuki Hayabusa Turbo u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: Wednesday koliko ovo ide? više nego mu sat može pokazati... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Suzuki Hayabusa Turbo nisam pogledao ovaj isjecak jer imam koma internet, ali brijem da je to 499hp hayabusa........imam sve te filmove od ghost ridera............... moj uzor
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah Zadnji Uredio tamijan : 19-02-08 u 04:46. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Suzuki Hayabusa Turbo da....to je 500 konjska busa....modifikacije uzduz i popreko....mislim da ide 350++ km/h...dokaz o tome koja je to snaga je dizanje na zadnji na preko 300 km/h...e sad nevezano za samo motorce...bilo je vijesti da je ghost rider olfo poginul a sad si ga znaj....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: hayabusa turbo, suzuki |
« Ducati 999
|
Ducati Monster »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:16.

Pali gume a ne dušu