| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi tomos-automatic '90 u Automobilizam i Motori forumu; eo iam i ja motor, bijesnu pilu, koja u zadnje vrijeme neradi. naime kad krenem mogu se prevest nekih 50m , ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-12-06 Lokacija: zagreb Godina: 18
Poruka: 17
![]() | tomos-automatic '90 eo iam i ja motor, bijesnu pilu, koja u zadnje vrijeme neradi. naime kad krenem mogu se prevest nekih 50m , i nakon toga cim motor dobije brzinu zatrokira i uglavnom se ugasi. ja i rista smo sve filtere, dizne, sve sve procistili, kupili novu svjecicu...al i dalje nece. nije ni razvodnik paljenja, neznam. jel ima tko kakvu ideju ???? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tomos-automatic '90 jesi možda fergazer pogledao?????on je sigurno zaštopan..ako nije on onda je sigurno rezervoar..kupi onu tekučinu kaj skida hrđu... ali ustvari trebao bi fergić sigurno bit..jer kad mu treba više benge on krepa!si promijenio karike?
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-12-06 Lokacija: zagreb Godina: 18
Poruka: 17
![]() | Re: tomos-automatic '90 neznam...uopce neznam kaj je fregazer, al nema veze...brijem da je to stari ocistio.a to je istina kad treba benzina vise on se zagusi....vidit cu jos s tim fergazerom.btw rezervar je cist ko suza a karike su ko nove, ima j***nu kompresiju thnx |
| | |
| | #10 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tomos-automatic '90 tomos kvari kad jednom probash nisi vishe stari..jarani otišli neznaju kam bi an njega stali pa su suseda sa apnom zvali
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: tomosautomatic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:50.