| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Tomos automatic- Molim savjet/pomoć u Automobilizam i Motori forumu; Lijepo molim ako ima netko nekakav savjet ili se susreo s sličnim problemom. Naime imam Tomos automatic koji je u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1
![]() | Tomos automatic- Molim savjet/pomoć Lijepo molim ako ima netko nekakav savjet ili se susreo s sličnim problemom. Naime imam Tomos automatic koji je u savršenom stanju ali se dešava da kad se zagrije mašina jednostavno stane i dok se ne ohladi ne može se upaliti. Inaće pali sasvim normalno. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tomos automatic- Molim savjet/pomoć na automaticima baš ne pucaju klipovi tako često. Ne možeš to riješit dopisivanjem. Treba ić nekim redom. Provjerit struju, fergazer, skinut cilindar, vidjet u kojem su stanju karike, klip, cilindar... ako to nikad nisi radio, daj nekome ko zna. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 212
![]() | Re: Tomos automatic- Molim savjet/pomoć sviječicu promjeni..stavi bosnu super (ne sjecam se koja ide sad na automatic)..jer ako nije odgovarajuča toplinska vrijednost kad se zagrije samo se zaustavi i dok se ne ohladi nema sanse da upali..ajde pa javi ako je sve ok
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Tomos automatic- Molim savjet/pomoć ili bobina (ako je platinsko) ili modul-elektronika ako je elektronsko. Najbolja sviječica ja BOSNA (ENKER) F80. Kod paljenja, ako je motor starijeg godišta može zezat i kondenzator (0,17mF). On s vremenom i sam oslabi, trebalo bi ga ispitati, ako je oslabio ili otišao skroz isto neće paliti... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.