| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi xenon svijetla u Automobilizam i Motori forumu; Razmišljam o ugradnji xenon svijetla na svojoj apriliji rs 125 pa me zanima ima li tko xenon na motoru,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 380
![]() | xenon svijetla Razmišljam o ugradnji xenon svijetla na svojoj apriliji rs 125 pa me zanima ima li tko xenon na motoru,koliko ga je koštalo i poboljšava li zbilja vidljivost? Ja sam se malo raspitao kod lokalnog mehota i veli da jedno svijetzlo je 700 kn,a dva su 1300.Onda mi je rekao drugi tip da se to može i sam napravit i da treba samo kupiti xenon žaruljice.Kome vjerovati? Kasnije sam doznao da se ne treba zajebavat to raditi sam jer se može zajebat cijela struja na motoru i uvalit se u totalne gluposti pa eto ako imate koji savjet ili prijedlog svakako neš napišite...
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: xenon svijetla znam da imaju xenon žaruljice za kupiti, samo ne znam kako će svijetliti kroz obične farove
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: xenon svijetla mislim da ti je to čista glupost i bacanja para ![]() xenon za auto da,motor ne!!
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: xenon svijetla uopche nije potpis.. hellou pa bokte..ish brzhe s motor nek avtom..pa morash onda bolje vidjeti.. jea..kuish ne.. a daidza..ma jok..to mislish na one philips bluevision..ma to samo neka špreha da su plavkaste.. a ak se ne varam postoje i bluevision II ili super tak nekak se zovu i diamond koje su zabranjene za cestovnu uporabu |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 588
![]() | Re: xenon svijetla Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| charolastra | Re: xenon svijetla Citat:
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 380
![]() | Re: xenon svijetla Čuj,puno se bolje vidi i uvjeti na motoru su ajmo reć gori i teži nego u autu...pogledaj samo koliko motora ima xenon...
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-10-07 Lokacija: Zadar Godina: 26
Poruka: 244
![]() | Re: xenon svijetla ma sve se to da srediti... xenon za motor (znaci, zarulja i balast) kosta oko cca 350kn montiranje je prilicno jednostavno, samo se zarulja stavi, balast se negdje fiksira, kabel od prijasnje zarulje se spoji na balast i gotovo! u principu jako jednostavno, samo zulja ono 350kn ![]() i radi to bez greske, (pod uvjetom da zarulja dobija struju direkt sa akumulatora, a ne ka na 50icama, da kad pojacavas gas da se pojacava i svitlo...) |
| | |
![]() |
| Tagovi: ksenon, motori, svijetla, vidljivost, xenon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.