| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Yamaha ybr 125 u Automobilizam i Motori forumu; Zanima me vaše mišljenje o ybr-u...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 18
Poruka: 2,320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yamaha ybr 125 7 kW ~ 10 KS preslab.......ide oko 100-110kmh troši 4-6 litara (ovisi o načinu vožnje)... zadnja doboš kočnica je malo zajebana..........ali motor dobro leži na cesti
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #3 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Yamaha ybr 125 da da..dobro lezhi...hehe preskupo kolko se sjećam cca 16t kn...mislim da i daelim ima tak nesht sa istom mašinom i za puno manje para...ovo dojde samo zato jer ima yamahin znak na sebi.. ko uopće koristi zadnju??
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Re: Yamaha ybr 125 Vozim ga u autoskoli, jest da je tamo razdrman, izvozen i rasturen od padova, ali nije tako los... Ja ga osobno ne bi nikad kupio, kao sto je vec netko rekao Daelim nudi puno bolje za slicne pare... i ima mi pretanke gume, ali to je samo dojam... ti biraj ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ybr 125 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

Pali gume a ne dušu