| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Zongshen motocikli u Automobilizam i Motori forumu; Evo zanimaju me iskustva ljudi s ovim motorima, odnosno pogotovo s ovim enduro wannabe-jem: ZS 200GY-2 200 ccm, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 118
![]() ![]() ![]() | Zongshen motocikli Evo zanimaju me iskustva ljudi s ovim motorima, odnosno pogotovo s ovim enduro wannabe-jem: ZS 200GY-2 200 ccm, 15 KS 16.990,00kn (PDV uključen) Slika i Specs I bi li to podnijelo 113 kg gradske voznje (ZG), igranje lovice na njemu nije svrha kupnje, nego kao osnovno sredstvo dolaska u grad? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zongshen motocikli by.. al moraš znat da kolko para tolko muzike... taj motor nije za gradsku vožnju..jer je wanabe endurača..tak da na udobnost zaboravi..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 118
![]() ![]() ![]() | Re: Zongshen motocikli A gle, na skuter nejdem iz principa, ne da cu na skuteru izgledati glupo, nego turbo glupo sa svojih 195 cm, a i skuteri su mi nekako bezveze.. Samo me zanima ima li netko na forumu iskustva s tim motorom (ili je nesto cuo) buduci, kao sto je Vuxc rekao, koliko para toliko muzike, odnosno koliko brzo ce se motor raspast sam od sebe? ![]() A udobnost, ma kome treba udobnost... ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zongshen motocikli raspast se neće...bar ne doslovno..ovisi kak se voziš..ima mi frend sličnog tom kojeg bi ti..prvo se sve plastike budu otpuštale tak da bush to trebal stalno šarafit da zategnesh da ti nekaj ne optpadne..pogotovo zadnja ultra ružna lampa..dobro meni se frend i pošteno vozi..i nakon 6mjeseci počelo nekaj ružit u mašini..(samo on je poseban pacjent) to je 4-t mashina i ak se bush vozikal u gradu i pazil mogla bi držat..makar azija...(nije to japan-kawa,suza,honda...to je kina,tajvan itd)) ja bi na tvom mjestu piknuo neku grdobu od skutera..samo kaj to i košta)
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: enduro, zongshen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:46.