Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Avenija, rotori...

Raspravljate o temi Avenija, rotori... u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; Baš nešto kopam po netu i nalazim informaciju da će se valjda uskoro napokon početi s radom na aveniji kroz ...

Caballero Negro Avatar od korisnika prospero
    Datum registracije
    10-03-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,797
    Liked
    0 times

Avenija, rotori...

Baš nešto kopam po netu i nalazim informaciju da će se valjda uskoro napokon početi s radom na aveniji kroz Svačićevu prema istoku grada, preko Osječke prema Istočnoj veznoj cesti (valjda kod Getroa). Ali naravno, kao i obično, ne može proći bez problema. Ovaj put izgleda da generalni urbanistički plan i plan Hrvatskih cesta nisu usklađeni što samo znači nove odgode, jer koliko će vremena proći dok izmjene GUP, izdaju lokacijsku...ma joj. Ali ajde, vidjet ćemo...

Najavljuju i izgradnju četiri rotora na raskrižjima avenije, kao i nove kružne tokove u Bukovlju i Podvinju. Rotor je valjda višetračni kružni tok .

Uglavnom, sve to lijepo zvuči..pogotovo ako pretpostavimo da će se onda vjerojatno napokon napravit neko rješenje (valjda u obliku podvožnjaka) na Osječkoj kod pruge (bilo nešto o tome na SBTV).

U svakom slučaju, ovo bi trebalo bar donekle smanjiti brodski prometni krkljanac

I, šta kažete, zna netko nešto detaljnije?

Ups, zaboravio sam reference: http://www.posavskahrvatska.hr/Novos..._2008022295615

http://www.posavskahrvatska.hr/Novos..._2008030791815
    Zadnji Uredio prospero : 12-03-08 u 11:57
    Tamne odaje srca njena,
    i u njima moja sjena,
    zauvijek izgubljena.

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Re: Avenija, rotori...

U Podvinju lijepo izgleda, i gotov je...to sam išla vidjeti, a za ostale ne znam.
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Regularni forumas Avatar od korisnika Mistyc
    Datum registracije
    07-02-08
    Starost
    28
    Poruka
    164
    Liked
    0 times

prođoh prije 4 dana kroz podvinje, i tamo je baš bio potreban taj kružni i nije loše

Starter Avatar od korisnika sfinga
    Datum registracije
    29-12-07
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

a spajanje pedesetak metara svačićeve sa graničnim prijelazom opet čeka slijedeće izbore

ekipa će se opet slikati s strojevima koji rade punom parom u pozadini a kad novinaru opdu mi ćemo u bb opet okolo

najsporija gradnja u Hrvatskoj, desetljeća če im za to trebati
    SB one and only...

Caballero Negro Avatar od korisnika prospero
    Datum registracije
    10-03-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,797
    Liked
    0 times

Da, desetljeća..pa ljudi su odgovorni i žele temeljito i kvalitetno napravit posao, a kad radiš temeljito, onda je to sporo

Naravno, ovo je bilo posve sarkastično
    Tamne odaje srca njena,
    i u njima moja sjena,
    zauvijek izgubljena.

Lajkaj nas na Facebooku