| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Avenija, rotori... u Lijepa Naša forumu; Baš nešto kopam po netu i nalazim informaciju da će se valjda uskoro napokon početi s radom na aveniji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Avenija, rotori... Baš nešto kopam po netu i nalazim informaciju da će se valjda uskoro napokon početi s radom na aveniji kroz Svačićevu prema istoku grada, preko Osječke prema Istočnoj veznoj cesti (valjda kod Getroa). Ali naravno, kao i obično, ne može proći bez problema. Ovaj put izgleda da generalni urbanistički plan i plan Hrvatskih cesta nisu usklađeni što samo znači nove odgode, jer koliko će vremena proći dok izmjene GUP, izdaju lokacijsku...ma joj. Ali ajde, vidjet ćemo...Najavljuju i izgradnju četiri rotora na raskrižjima avenije, kao i nove kružne tokove u Bukovlju i Podvinju. Rotor je valjda višetračni kružni tok .Uglavnom, sve to lijepo zvuči..pogotovo ako pretpostavimo da će se onda vjerojatno napokon napravit neko rješenje (valjda u obliku podvožnjaka) na Osječkoj kod pruge (bilo nešto o tome na SBTV). U svakom slučaju, ovo bi trebalo bar donekle smanjiti brodski prometni krkljanac ![]() I, šta kažete, zna netko nešto detaljnije? Ups, zaboravio sam reference: http://www.posavskahrvatska.hr/Novos..._2008022295615 http://www.posavskahrvatska.hr/Novos..._2008030791815
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 12-03-08 u 10:57. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-07 Lokacija: SB
Poruka: 8
![]() | Re: Avenija, rotori... a spajanje pedesetak metara svačićeve sa graničnim prijelazom opet čeka slijedeće izbore ![]() ekipa će se opet slikati s strojevima koji rade punom parom u pozadini a kad novinaru opdu mi ćemo u bb opet okolo ![]() najsporija gradnja u Hrvatskoj, desetljeća če im za to trebati
__________________ SB one and only... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Avenija, rotori... Da, desetljeća..pa ljudi su odgovorni i žele temeljito i kvalitetno napravit posao, a kad radiš temeljito, onda je to sporo ![]() Naravno, ovo je bilo posve sarkastično ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: avenija, rotor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:04.

što samo znači nove odgode, jer koliko će vremena proći dok izmjene GUP, izdaju lokacijsku...ma joj. Ali ajde, vidjet ćemo...
.