| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Brod- grad iz bajke u Lijepa Naša forumu; Di je zapelo? Ima li tko kakvih informacija, ja znam da je sada na proljeće trebalo početi sa radovima. Jesu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Di je zapelo? Ima li tko kakvih informacija, ja znam da je sada na proljeće trebalo početi sa radovima. Jesu li kipovi gotovi? Ovdje sam našao jedan dosta stari članak o tome: Slavonski Brod -gradski portal Ups, krivi link sam stavio evo pravi: Posavska Hrvatska,Glasilo za politiÄŤka,kulturna i gospodarska pitanja Brodsko-posavske Ĺľupanije
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 28-10-07 u 18:54. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Brod- grad iz bajke Nisu...kipovi su napravljeni u minijaturi, da bi vidjeli kako izgleda. Pravi će se tek praviti. Regoč bi trebao imati do od 3.5 do 4 metra. Bila sam neki dan na tom prikazivanju
__________________ This day will never happen again Zadnji Uredio icegirl : 05-06-07 u 22:20. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Brod- grad iz bajke baš mi je drago što se tako nešto radi u brodu,iako nam je trg proglašen prošle godine za najljepši u hrvatskoj s tim kipovima će biti još ljepši,a drago mi je što će biti i na drugim lokacijama pa da se i drugi djelovi grada uređuju a ne samo korzo i oko njega.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 29-12-07 Lokacija: SB
Poruka: 8
![]() | Citat:
Pa kako ne? Pljunuti Regoč. Citat:
Ako i ostali likovi iz bajki tako izgledaju pitam koje sam bajke ja to čitala. Tamo nije bilo čika Franje ...da nemaš više postova za redom, koristiš ![]() -prospero
__________________ SB one and only... Zadnji Uredio prospero : 29-12-07 u 16:49. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: bajke, brod, slavonski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:00.

Ako i ostali likovi iz bajki tako izgledaju pitam koje sam bajke ja to čitala. Tamo nije bilo čika Franje ...