Nisu...kipovi su napravljeni u minijaturi, da bi vidjeli kako izgleda.
Pravi će se tek praviti.
Regoč bi trebao imati do od 3.5 do 4 metra.
Bila sam neki dan na tom prikazivanju
Raspravljate o temi Brod- grad iz bajke u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; Di je zapelo? Ima li tko kakvih informacija, ja znam da je sada na proljeće trebalo početi sa radovima. Jesu ...
Zadnji Uredio prospero : 28-10-07 u 19:54
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Nisu...kipovi su napravljeni u minijaturi, da bi vidjeli kako izgleda.
Pravi će se tek praviti.
Regoč bi trebao imati do od 3.5 do 4 metra.
Bila sam neki dan na tom prikazivanju
Zadnji Uredio icegirl : 05-06-07 u 23:20
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
baš mi je drago što se tako nešto radi u brodu,iako nam je trg proglašen prošle godine za najljepši u hrvatskoj s tim kipovima će biti još ljepši,a drago mi je što će biti i na drugim lokacijama pa da se i drugi djelovi grada uređuju a ne samo korzo i oko njega.
>>Pravi će se tek praviti.
Pa jedan lik je već stavljen. Na sjevernoj strani trga.
To je to a ostalo su priče (Ivanine i druge...)
Ne liči mi baš na Regoča...
Pa kako ne? Pljunuti Regoč.
Ti si neki zlobnik. Već sa prvim kipićem su baš jako uljepšali trgAko i ostali likovi iz bajki tako izgledaju pitam koje sam bajke ja to čitala. Tamo nije bilo čika Franje ...
da nemaš više postova za redom, koristiš![]()
-prospero
Zadnji Uredio prospero : 29-12-07 u 17:49
SB one and only...
mene zanima što je s tim?
malo prije sam pitala mamu "zašto kod nas nema kip ivane brlić-mažuranić" ona mi je odgovorila da bi trebali dobiti nekog tintilinića. a sad dali se to uopće radi ili u kakvom je to stanju. zna li tko?
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Već dugo nisam čuo ništa o tome..
dakle, sve po starom, kako to kod nas obično ide![]()
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Plan je bio da se stave kipovi poznati likova iz Brlićkinih bajki, ali Grad vjerojatno nema novca pa su do daljnjeg odustali.
Live and let live
meni je slavonski brod super, prije sam vise bio vezan za njega, ali sada mi je zao sto ga ne mogu cesce posjetiti. Dapace emocije su jake na spomen Broda i posebno jedne brodjanke