| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Brođani, gdje izlazite? u Lijepa Naša forumu; Argh ... Zašto je naš grad pun seljačina i primitivaca... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #96 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Brođani, gdje izlazite? Jel' se radilo o Brođanima ili? Znam da nered znaju praviti ovi iz inozemstva što dođu na 2 tjedna... A hebiga, uvijek i svugdje ima primitivaca i sirovina.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #99 (permalink) |
| charolastra | Re: Brođani, gdje izlazite? Nije ti to samo u Brodu, takvih svuda ima
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Brođani, gdje izlazite? mene i frenda sinoć neki tip htio zgazit autom na korzu (PJEŠAČKA ZONA), zaletio se prema nama jer je mislio da smo mi istukli nekog njegovog... skoro nadrapaš ko slučajni prolaznik ali brzo je skužio da to nismo mi ![]() sinoć sam bio u Alfi i Navalisu. U šugavu Iguanu više ni članove ne puštaju, sad moraš imat neku drugu vrstu članske iskaznice U Navalisu su bili Mandžukić i Krešo iz BB-a
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brod, izlazak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

... Zašto je naš grad pun seljačina i primitivaca 

ali brzo je skužio da to nismo mi