| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Brođani, gdje izlazite? u Lijepa Naša forumu; Nisam kupio karte za NG... a vjerojatno ću opet u Navalis koliko god mi se više ne ide tamo. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Brođani, gdje izlazite? Nisam kupio karte za NG... a vjerojatno ću opet u Navalis koliko god mi se više ne ide tamo. Nemam volje za narodnjake. A Mandža nije normalan...tamo je svaku večer... pije i puši kao lud. Nije normalan.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Brođani, gdje izlazite? Prošli vikend nije bilo tako živo navečer, svi bili na Poloju. Mi uđemo u Iguanu u petak, tamo onaj novinar Robert Zuber i još par ljudi na šanku, DJ i konobari, i nigdje nikog drugog, pa smo otišli u Alfu, tamo je bilo bolje. Subota je bila skroz druga priča, al nije to bila ona stara dobra atmosfera kad se moraš pola sata laktarit da pređeš 2 metra do šanka ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 2
![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: brod, izlazak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:53.

... Al vjerujem da je i dalje sve po starom, da su svi na istom mjestu i da svuda ista muzika svira