Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Slavonski Brod
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Slavonski Brod Raspravljate o temi Brođani, gdje izlazite? u Lijepa Naša forumu; Nisam kupio karte za NG... a vjerojatno ću opet u Navalis koliko god mi se više ne ide tamo. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-12-07, 16:15   #101 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,245
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić
Re: Brođani, gdje izlazite?

Nisam kupio karte za NG... a vjerojatno ću opet u Navalis koliko god mi se više ne ide tamo. Nemam volje za narodnjake. A Mandža nije normalan...tamo je svaku večer... pije i puši kao lud. Nije normalan.
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 10:45   #102 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-01-08
Godina: 19
Poruka: 17
Sssnake se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sssnake
Thumbs up Re: Brođani, gdje izlazite?

ma svugdje je ok, ovisi o društvu...
Sssnake je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 21:59   #103 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-01-08
Godina: 20
Poruka: 52
sadun_tryst se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sadun_tryst

samo da nema cajki...derby uglavnom, rupa i sl...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 19:08   #104 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-01-08
Godina: 19
Poruka: 17
Sssnake se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sssnake
Thumbs up Re: Brođani, gdje izlazite?

Sadun, a Pivnica???
Sssnake je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 15:06   #105 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-08
Godina: 24
Poruka: 155
Mistyc je zabranio reputaciju

o kako je ovo lijepo vrijeme pod zadnje izmamilo brođane na korzo,baš je bilo lijepo vidjet živ grad
Mistyc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 09:50   #106 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Poruka: 2,839
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Prošli vikend nije bilo tako živo navečer, svi bili na Poloju. Mi uđemo u Iguanu u petak, tamo onaj novinar Robert Zuber i još par ljudi na šanku, DJ i konobari, i nigdje nikog drugog, pa smo otišli u Alfu, tamo je bilo bolje.

Subota je bila skroz druga priča, al nije to bila ona stara dobra atmosfera kad se moraš pola sata laktarit da pređeš 2 metra do šanka
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 10:51   #107 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,229
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
Subota je bila skroz druga priča, al nije to bila ona stara dobra atmosfera kad se moraš pola sata laktarit da pređeš 2 metra do šanka

ne mogu dočekati ročkas... još dugiiiih 16 dana
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 10:54   #108 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,760
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Jbt, nisam bio vani u Brodu ne sječam se ima jedno 2 mjeseca sigurno ... Al vjerujem da je i dalje sve po starom, da su svi na istom mjestu i da svuda ista muzika svira
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 13:38   #109 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 2
custou se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
Prošli vikend nije bilo tako živo navečer, svi bili na Poloju. Mi uđemo u Iguanu u petak, tamo onaj novinar Robert Zuber i još par ljudi na šanku, DJ i konobari, i nigdje nikog drugog, pa smo otišli u Alfu, tamo je bilo bolje.

je bijah i ja za vikend , grad mrtav , vidjeh također novinara zubera i neku ekipu al u subotu u iguani, al vidjeh neku djevojku s njima u ,ja mislim da je pivnica , slatka mala jel tko još vidio pa di mi kažu tko je mala.....
custou je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 13:40   #110 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Poruka: 2,839
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

ja nisam ni bio u pivnici a sa zuberom su bili neki ljudi ali nisam obraćao pozornost..
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brod, izlazak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113