| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Brođani, gdje izlazite? u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: prospero ja nisam ni bio u pivnici a sa zuberom su bili neki ljudi ali nisam obraćao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-08 Godina: 23
Poruka: 24
![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? A svega tu pročitah... ![]() ![]() Ugl, već spadam u onu skupinu ljudi koja vikend radije bira provesti uz loš tv program nego negdje vani, ali kad se već ide van, to je onda; Iguana, Navigator, Pub...
__________________ I'm not offended by all the dumb blonde jokes because I know I'm not dumb... and I also know that I'm not blonde... |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 3
![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? Kad sam u Brodu onda sam u Iguani, Alter ego, Alfi. Inace nema se u Brodu bas negdje izaci na zalost. Jako ljep grad, ali mladi nemaju kuda. Stara dobra vremena kada je "Rupa " radila punom parom, a iza toga "Monaco". Od svega ostale samo jako ljepe uspomene!!!!! ![]() ![]() |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Brođani, gdje izlazite? nema se gdje izać.. U Derby su počela ić previše uživljena djeca.. (čru metalke koje slušaju him šokovi s njima) ..u Rupi nisam bila 100 godina... ma park je zakon ![]()
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Brođani, gdje izlazite? Citat:
.A u derbiju nisam bila dugo.. iss.. nisam ga vidla odkad su ga proširili hehe ![]()
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity | |
| | |
| | #119 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? mislim da ću vas vrlo vjerovatno brzo posjetiti ![]() ![]() Citat:
__________________ | |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Brođani, gdje izlazite? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biseri
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brod, izlazak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.

a sa zuberom su bili neki ljudi ali nisam obraćao pozornost..

šokovi s njima) ..