| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Brođani, gdje izlazite? u Lijepa Naša forumu; Pa šta je sad to, zatvoreno a ja nisam još otišla nijednom tamo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Brođani, gdje izlazite? Ja sam bio samo jednom na 15 minuta, lijepo je uređeno, pogotovo ispred lokala, svjetla u podu, ali prostor unutra nije baš velik. To je bila subota na večer kad smo bili, i bilo je svega 5-6 ljudi. Sad Emperor kaže da više ne radi..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? Sve je super, što ste napisali, jedino odite nekad u staru pivnicu u Brodu, sad se zove ARA, i puno je... doduše mlađih, ali ko voli nek izvoli... jedino ako se pravi frka onda.....ni dobro, baš nije.... A Emperor ću baš otići pogledati.... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Brođani, gdje izlazite? Evo ja baš došao iz grada..a u stvari nisam ni bio u gradu. Bio sam pred Brlićkom gdje je frend slavio rođendan pa me zvao. Došao, popio dvije čaše fante, odvezao frendicu i vratio se kući. Brođani, gdje izlazite? A 10 000 ljudi u glas: "Pred brlićku!"..... ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brod, izlazak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

a ja nisam još otišla nijednom tamo 

I bližu i širu okolicu
Tako da baš i ne mogu ograničavati gdje sam izlazila dok sam bila u Brodu