| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Brođani, gdje izlazite? u Lijepa Naša forumu; A ti to prakticiraš? a neznam, meni to pijančevanje po parkićima nikad nije bilo fora..a tu su još i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? Ma ne prakticiram, stavila sam smajliće Ali kad sam bila klinka tamo smo znali ići pit prije grada, doduše ja sam najmanje pila od svih ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? Citat:
...jedino se wampica nikako neda.... ...šala...![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Brođani, gdje izlazite? Citat:
šalim se i ja malo..za ovo drugo.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 29-04-07 u 01:26. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-01-06
Poruka: 54
![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? U Brodjanki je sve OK, ali posluga nije na razini. Gazdama takvih lokala nije jasno da osoblje "drzi" restoran tj. njegovu kvalitetu, a ne njegov izgled. Konobari su trecerazredni, a Brodjanka se prodaje pod "elitni restoran". Zaboravi... Izlazi se u Iguanu, Alfu, TNT, Rupu ponekad, Navigator, Alter Ego, u Navalis rijetko i to samo zbog drustva, itd., itd.... |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? izlazim u snoocker,iguanu, navalis,alfu, preko tjedna mi je super u eliti otkako su proširili.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
![]() |
| Tagovi: brod, izlazak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.

Ali kad sam bila klinka tamo smo znali ići pit prije grada, doduše ja sam najmanje pila od svih 

Baš sam sretna zbog toga... jedva čekam da odem prvi put nakon jedno 15 godina...