| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Brođani, gdje izlazite? u Lijepa Naša forumu; u monaco hehehehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-02-07 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 24
Poruka: 17
![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? u monaco hehehehe ![]()
__________________ Ima jedan čovjek čudan, ime mu je Franjo Tuđman. Prije svakog spavanja, mijenja ime Dinama! Zadnji Uredio marbur : 06-05-07 u 12:53. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Brođani, gdje izlazite? A koje vam je omiljeno mjesto za otić 'na kavu'? Ja i društvo zadnjih dana redovito sjedimo na Korzu u Hemingwayu... pronaći slobodan stol je skoro mission imposible. Iz obiteljskih razloga često sjednem na terasu Galerije u Starčevićevoj.. a i u Alfi mi je dobro vani preko tjedna. Od ostalih, dobra mi je Gradska kavana (terasa) i Gem.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? Dobro mi je bilo gdje.. tamo gdje mi je usput, kad idem s prijateljicom do grada sjednemo u Capuccino na pijaci, a volim otić sjest u Harley ili onaj kafić do njega. Na Hebrangu ne volim ić u nijedan kafić.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Brođani, gdje izlazite? Šta fali Hebrangu? ![]() Kafić do Harleya? neznam, osim ako ne misliš na Alter Ego. Ajoj, zaboravih na našu Brođanku, i terasu s pogledom na Savu, tamo sam bio s Maslowom i Icegirl. Nije baš špica, ali je dobro.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? Ne Alter Ego, nemam ništa protiv ali ne volim ta neka šminkerska mjesta Mislim na Green park.A Hebrangu ne fali ništa, samo jednostavno ne volim sretat one neke face A u Brođanki nisam bila otkako se ponovno otvorila, ali prije rata sam tamo s roditeljima redovito išla, nikako da odem....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: brod, izlazak |
« Nesreće na motorima u SB-u
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

neznam, osim ako ne misliš na Alter Ego. Ajoj, zaboravih na našu Brođanku, i terasu s pogledom na Savu, tamo sam bio s Maslowom i Icegirl. Nije baš špica, ali je dobro.
ali čujem da ima dosta problema..
(razbolila se), mislila sam da znaš