Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Slavonski Brod
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Slavonski Brod Raspravljate o temi Brođani, gdje izlazite? u Lijepa Naša forumu; ja pročital brđani...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-08-07, 23:21   #51 (permalink)
..-..

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,487
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: Brođani, gdje izlazite?

ja pročital brđani
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 23:58   #52 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,027
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ti ja dam brđane

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
A otkud bih znao

Znam jedino da si bila nešto prehlađena, ali ne i da si došla kući..
Sorry Ja se zaboravila javit
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 00:35   #53 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,865
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

ma joj, znam da si u frci, ne obaziri se na to
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 03:54   #54 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,851
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Inače kafić kraj Harleya je Green Park... A ja sam inače u jedinim mjestima gdje je uspjela opstat nenarodna muzika... rupa derby alfa
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 12:18   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 19
Poruka: 220
niksy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku niksy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku niksy

Derby, Rupa, a posto vecina ekipe ide u Valinor i Cezar, i tamo se zadje...
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 17:56   #56 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Inače kafić kraj Harleya je Green Park... A ja sam inače u jedinim mjestima gdje je uspjela opstat nenarodna muzika... rupa derby alfa
Da, napisala sam Green Park, ali ja patim od kratkotrajne amnezije nekad pa zablokiram
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 18:15   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,154
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
ja pročital brđani
i ja

pa rekoh ajd da vidim gde izlaze
miksi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 14:50   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 19
Poruka: 220
niksy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku niksy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku niksy

Jel bio netko u preuredjenoj pivnici Kasina?
Ja bio jucer i mogu samo pohvaliti novu organizaciju, mjesto je sad fino uredjeno, imaju novog DJ-a, glazba je super, ...
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 14:53   #59 (permalink)
Cobeta

Ne, nisam bila dugo

Meni je tamo uvijek super
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 18:13   #60 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,865
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: niksy Pogledaj Poruke
Jel bio netko u preuredjenoj pivnici Kasina?
Ja bio jucer i mogu samo pohvaliti novu organizaciju, mjesto je sad fino uredjeno, imaju novog DJ-a, glazba je super, ...
Ja isto bio sinoć, i svidjelo mi se. Glazba je ok, samo je bilo premalo ljudi.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brod, izlazak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108