| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Brođani, gdje izlazite? u Lijepa Naša forumu; u derbyju sam zadnji put bio negdje u drugom-trećem gimnazije ali doći ću, ofkors... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-11-07 Godina: 21
Poruka: 26
![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? Subotom,pa baš i ne! Bude uvijek ista ekipa(moja) pa eto zato i odem na pice! Al inace bas i ne! premda u zadnje vrijeme zna bit i dobro pa ostanem do fajronta tamo!
__________________ http://carsboatsluxury.blogspot.com -- All about Cars |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-10-07 Godina: 30
Poruka: 30
![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? Nisi odgovorio , djecak Mind Kontrol tko ti daje novac za provodit "dane" u Alter Egu , jednostavno pitanje ! Ne odgovaraj na post ako nemaš odg. za ovo pitanje , nemam se vremena prepucavat sa tatinim sinovima . Pozdravi mi Vedrana u Alter Egu kad ga vidiš . Zadnji Uredio jere46 : 05-12-07 u 18:58. |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Do'h! | Re: Brođani, gdje izlazite? Citat:
A u ostalom šta tebe boli briga ko njemu daje pare... ako ima i ako oće ić tamo zašto ne bi.... | |
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? Pretpostavljam da misliš na Milića! Joj što volim takve "pametne" kad krenu srat gdje ko izlazi i gdje je viđen! Ono kao elitistčke fore...de molim te....
__________________ http://carsboatsluxury.blogspot.com -- All about Cars Zadnji Uredio prospero : 05-12-07 u 21:47. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Brođani, gdje izlazite? mind_control - molim te bez osobnih uvreda. jere, tebe molim da malo smiriš strasti hvala na razumijevanju -prospero
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 05-12-07 u 21:53. |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-10-07 Godina: 30
Poruka: 30
![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? Citat:
Ne obracaj mi se molim te vise . Koristim 20-tak foruma sa perspektivnijim članovima ... bez osobnih uvreda! -prospero Zadnji Uredio prospero : 05-12-07 u 22:41. | |
| | |
| | #78 (permalink) |
![]() | Re: Brođani, gdje izlazite? Ja uostalom tebe nisam pitao odakle tebi novci ili se tebi obratio,nego ti meni! Ne mogu vjerovat da ima ovakvih ljudi....... Ako sam napisao da idem u Ae to odma neko smatra kao osobnu uvredu, jer ja sam kao drugi soj ljudi....lol Stvarno primitivno!
__________________ http://carsboatsluxury.blogspot.com -- All about Cars |
| | |
| | #79 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Brođani, gdje izlazite? Ajoj ljudi oko čega se vodi rasprava. Ja sam jebeni (sorry admine/mode na psovanju ali nikoga ne flejmam) student i studiram u Opatiji gdje je piće i sve užasno skupo. Ovdje je i najskuplja birtija jeftinija nego tamo. Stella - 16 ili 18kn, viski-cola - 22kn - 24kn u Opatiji zato ne razumijem u čemu je problem ako čovjeku odgovara AE i ako ga sa 20. godina financiraju roditelji. Nije AE baš tako skup a mjesto je sasvim pristojno. Svejedno nekog velikog izbora (ako se žele izbjeći narodnjaci) i nema baš. Dobro da se pub opet otvorio.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
![]() |
| Tagovi: brod, izlazak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:02.

ali doći ću, ofkors