Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Slavonski Brod
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Slavonski Brod Raspravljate o temi Brođani, gdje izlazite? u Lijepa Naša forumu; u derbyju sam zadnji put bio negdje u drugom-trećem gimnazije ali doći ću, ofkors...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-12-07, 10:12   #71 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,437
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Re: Brođani, gdje izlazite?

u derbyju sam zadnji put bio negdje u drugom-trećem gimnazije ali doći ću, ofkors
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 16:34   #72 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika mind_control

Datum registracije: 16-11-07
Godina: 21
Poruka: 26
mind_control se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Ja nisam bio pa jedno deset godina, od onda dok je tamo subotom popodne biko disko za djecu i te šeme...

Ej mind_control, jel ima šta u alter egu subotom, ja zadnji puta kad sam došao na piće, bilo je desetak ljudi...
Subotom,pa baš i ne! Bude uvijek ista ekipa(moja) pa eto zato i odem na pice! Al inace bas i ne! premda u zadnje vrijeme zna bit i dobro pa ostanem do fajronta tamo!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 18:54   #73 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-10-07
Godina: 30
Poruka: 30
jere46 se izdvaja iz mase

Nisi odgovorio , djecak Mind Kontrol tko ti daje novac za provodit "dane" u Alter Egu , jednostavno pitanje ! Ne odgovaraj na post ako nemaš odg. za ovo pitanje , nemam se vremena prepucavat sa tatinim sinovima .
Pozdravi mi Vedrana u Alter Egu kad ga vidiš .

Zadnji Uredio jere46 : 05-12-07 u 18:58.
jere46 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 18:59   #74 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,876
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: jere46 Pogledaj Poruke
Nisi odgovorio , djecak mind Kontrol tko ti daje novac za provodit "dane" u Alter Egu , jednostavno pitanje ! Pitaj večinu šta znaći Fancy i bit vidjen u Alteru , rtrd .
A moš mislit šta znači u Brodu bit viđen bilo gdje... Ja ne zalazim u alter ego, ali jeftinije je pivo u alter egu negu u jebenom navalisu... u alter egu makar imaju veliko pivo.

A u ostalom šta tebe boli briga ko njemu daje pare... ako ima i ako oće ić tamo zašto ne bi....
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 21:44   #75 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: jere46 Pogledaj Poruke
Nisi odgovorio , djecak Mind Kontrol tko ti daje novac za provodit "dane" u Alter Egu , jednostavno pitanje ! Ne odgovaraj na post ako nemaš odg. za ovo pitanje , nemam se vremena prepucavat sa tatinim sinovima .
Pozdravi mi Vedrana u Alter Egu kad ga vidiš .
Pretpostavljam da misliš na Milića! Joj što volim takve "pametne" kad krenu srat gdje ko izlazi i gdje je viđen! Ono kao elitistčke fore...de molim te....

Zadnji Uredio prospero : 05-12-07 u 21:47.
mind_control je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 21:48   #76 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Poruka: 2,437
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

mind_control - molim te bez osobnih uvreda.

jere, tebe molim da malo smiriš strasti

hvala na razumijevanju

-prospero

Zadnji Uredio prospero : 05-12-07 u 21:53.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 22:27   #77 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: mind_control Pogledaj Poruke
Pretpostavljam da misliš na Milića! Joj što volim takve "pametne" kad krenu srat gdje ko izlazi i gdje je viđen! Ono kao elitistčke fore...de molim te....
Znaci , tatica te financira , to je sve sto me zanimalo mind_control .

Ne obracaj mi se molim te vise .
Koristim 20-tak foruma sa perspektivnijim članovima ...

bez osobnih uvreda!

-prospero

Zadnji Uredio prospero : 05-12-07 u 22:41.
jere46 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 01:04   #78 (permalink)
Starter

Ja uostalom tebe nisam pitao odakle tebi novci ili se tebi obratio,nego ti meni!

Ne mogu vjerovat da ima ovakvih ljudi....... Ako sam napisao da idem u Ae to odma neko smatra kao osobnu uvredu, jer ja sam kao drugi soj ljudi....lol

Stvarno primitivno!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 01:14   #79 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Ajoj ljudi oko čega se vodi rasprava. Ja sam jebeni (sorry admine/mode na psovanju ali nikoga ne flejmam) student i studiram u Opatiji gdje je piće i sve užasno skupo. Ovdje je i najskuplja birtija jeftinija nego tamo.

Stella - 16 ili 18kn, viski-cola - 22kn - 24kn u Opatiji zato ne razumijem u čemu je problem ako čovjeku odgovara AE i ako ga sa 20. godina financiraju roditelji. Nije AE baš tako skup a mjesto je sasvim pristojno. Svejedno nekog velikog izbora (ako se žele izbjeći narodnjaci) i nema baš. Dobro da se pub opet otvorio.
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 18:48   #80 (permalink)
Starter

prospero kojih uvreda , jesi ti m...v ?
Sloboda govora , lik odi negdje drugo budi dežurni policajac ili si nadji posao ili život .
jere46 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brod, izlazak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114