| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Brođani, gdje izlazite? u Lijepa Naša forumu; ne, nisam mutav, za tvoju informaciju, hvala na pitanju. obadvojica ste malo pretjerali i to dobro znaš. nemojte se vrijeđat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Brođani, gdje izlazite? ne, nisam mutav, za tvoju informaciju, hvala na pitanju. obadvojica ste malo pretjerali i to dobro znaš. nemojte se vrijeđat na osobnoj razini (ono što sam pobrisao) i sve ok!! EDIT: imam i posao i život, a ti svoje frustracije odi liječit drugdje stvarno nemam namjeru nastavljat ovu raspravu jer ne želim potezat nepopularne mjere, pogotovo prema sugrađanima !
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 06-12-07 u 20:01. |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Brođani, gdje izlazite? misliš na onaj pub u ulici gdje je i San Marco? (mislim da se zove ulica Ferde Filipovića) tamo isto nisam bio jako dugo, bio sam neposredno nakon otvaranja
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 06-12-07 u 21:20. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Brođani, gdje izlazite? Ovih dana sam bome dosta izlazio. Navigator (nisam u Brodu stalno ali sam čuo da kao tamo idu gayevi - ja sam samo vidio zgodne cure), Alpha i nažalost - Navalis. Nažalost jer mi je draži house od narodnjaka ali cijelo društvo mi ide tamo pa onda i ja. Iako kad popijem zabavim se i tamo.. Imam dosta prijatelja u Švicarskoj i preko zime svi ti Šviceri dođu u Brod. Ima i previše ljudi vani... ali zato ima i curki dosta. Al' kao da ja išta hvatam ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Brođani, gdje izlazite? Jel idete vas dvojica u subotu van? ja bio sinoć u Iguani, bilo puno, jedva smo našli stol. U alfu ušli i izašli, ista stvar, navečer nemaš gdje sjest
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #90 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Brođani, gdje izlazite? Ja sam bio sinoć u Alfi oko 22h i nije bilo gužve. I bilo je tamo dosta hladno Grad je svaki dan pun jer su došli inozemci na praznike pa eto.... živnulo sve.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
![]() |
| Tagovi: brod, izlazak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:59.

Grad je svaki dan pun jer su došli inozemci na praznike pa eto.... živnulo sve.