Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 30

Dijete žaba

Raspravljate o temi Dijete žaba u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; Ja sam za taj slucaj cak vamo cuo da je cijeli Sl. Brod o tome znao ... preupitajte ponovno stare ...

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

Re: Dijete žaba

Ja sam za taj slucaj cak vamo cuo da je cijeli Sl. Brod o tome znao ...

preupitajte ponovno stare ljude, ali one koji su rodjeni 30-tih, 40-tih godina da vam objasne o cemu se tu zapravo radilo ...

Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

eh, ispravak... moja pametna majka je u pricu ubacila ''nebitan'' podatak da je to znao cijeli brod. a jucer sam se cuo s tetkom koja je radila u rodilistu u vrijeme kada se to dijete rodilo i cak je vidjela to dijete i ona je rekla da to u biti nitko nije znao jer se takve stvari nisu smjele iznositi van bolnice...
    naravno da mi necete vjerovati, ne bi niti ja nekome vjerovao za takvo nesto... ali ja vjerujem da je to istina, jer tetka nema apsolutne nikakve koristi da vec 40 godina prica neku laz. (iako se to nije smjelo pricati van bolnice )
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

...upravo je to ono bitno ,,, to cak i ja znam da se o tome nije smjelo govoriti van bolnice, ali se ipak proculo po gradu (i doslo u nas kraj od nekih dosljaka s vaseg kraja ) ,,, tako ako naidjete na pravog starosjedioca koji zna nesto o tome objasnit ce vam o cemu se radilo u cijeloj toj prici...
    Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

cek, ti to ozbiljno da si cuo za to?
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

jao
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

ma to su o njemu pricali

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

ovdje jebe lud zbunjenog

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

pa zar nema nijedne slike?... i pred 10 god se to moglo slikat već digitalcem...
    Bolje desnica nego prknenica!

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

a bit ce da roditelji nisu bili odusevljeni svojim djetetom, a i mislim da su se oni preselili u tuzlu ubrzo nakon poroda.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

bit ce prije da su ga poljubili i pretvorilo se u princa

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku