| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Dva golf terena? u Lijepa Naša forumu; Znam da postoji golf klub i da su prilično uspješni.. Navodno da već postoji jedan golf teren? Sad pričaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Dva golf terena? Znam da postoji golf klub i da su prilično uspješni.. Navodno da već postoji jedan golf teren? Sad pričaju o još jednom, na Vijušu. Je li to pokušaj ostvarenja nekog nazovi elitnog kontinentalnog turizma, ili još jedno mrtvo slovo na papiru? Ja stvarno nisam upućen..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dva golf terena? Vijuš neću nikad prebolit... a ovo za golf terene prvi put čujem. Tko god se tog sjetio nije čist u glavu ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Dva golf terena? ovdje je link.. Posavska Hrvatska,Glasilo za politiÄŤka,kulturna i gospodarska pitanja Brodsko-posavske Ĺľupanije Citat:
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dva golf terena? A tako su obećavali i klizalište na Klasijama pa ništa od toga A to bi stvarno bilo bolje od ovog preseravanja... gradu su potrebnije neke druge stvari. Svašta. Nije žvaka za seljaka, samo ću to reći.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dva golf terena? A jel se sjećaš ti kako je Vijuš prije rata izgledao? ja sam cijelo djetinjstvo tamo provela igrajući se.. prava šteta.
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dva golf terena? Pa sjećam se jedino da je ona dvorana stajala isto ko i danas ![]() izgrađenost je bila puuno manja nego danas..to je jako dobra lokacija, samo je šteta što ne paze kako će ju iskoristit. Po meni bi bilo super napravit neki veliki park tamo.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dva golf terena? Iza te dvorane bila je šuma.. nije bilo ni smetlišta ni današnjeg šinteraja... školarci su išli tamo na izlete uvijek.
| | |
![]() |
| Tagovi: golf, tereni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:22.

Sad pričaju o još jednom, na Vijušu. Je li to pokušaj ostvarenja nekog nazovi elitnog kontinentalnog turizma, ili još jedno mrtvo slovo na papiru? Ja stvarno nisam upućen..

A to bi stvarno bilo bolje od ovog preseravanja... gradu su potrebnije neke druge stvari. Svašta. Nije žvaka za seljaka, samo ću to reći.

ja sam cijelo djetinjstvo tamo provela igrajući se.. prava šteta.