Vijuš neću nikad prebolit... a ovo za golf terene prvi put čujem. Tko god se tog sjetio nije čist u glavu![]()
Raspravljate o temi Dva golf terena? u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; Znam da postoji golf klub i da su prilično uspješni.. Navodno da već postoji jedan golf teren? Sad pričaju o ...
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Vijuš neću nikad prebolit... a ovo za golf terene prvi put čujem. Tko god se tog sjetio nije čist u glavu![]()
ovdje je link..
Posavska Hrvatska,Glasilo za politiÄŤka,kulturna i gospodarska pitanja Brodsko-posavske Ĺľupanije
DVA GOLF TERENA U BRODU
Da i Brod, uz mali broj gradova Hrvatske, ima golf klub, opće je znano. No je li znano da će Brod biti prvi grad s dva golf igrališta. Jedan se na Katunima već «okolčava», pod kontrolom članova brodskog golf kluba, a drugi bi trebao biti, prema najavama gradonačelnika, na Vijušu sa 22 rupe. Tako će se stara ideja Jerka Zovka ipak ostvariti. Tim povodom (ili nekim drugim) brodski je gradonačelnik bio u gostima kod svog kolege iz Zaprešića, gdje također postoji golf klub, ali i golf tereni. Nije samo poznato kada će početi realizacija.
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
A tako su obećavali i klizalište na Klasijama pa ništa od togaA to bi stvarno bilo bolje od ovog preseravanja... gradu su potrebnije neke druge stvari. Svašta. Nije žvaka za seljaka, samo ću to reći.
A di su Katuni? Prvi put čujem za to naselje![]()
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
I ja isto
Nemam pojma :S
A vjerojatno je isto negdje uz Savu u nizini..ne vjerujem da je u brdu. Tako smo pretragu sveli na samo 50 kvadratnih kilometara![]()
![]()
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
A jel se sjećaš ti kako je Vijuš prije rata izgledao?ja sam cijelo djetinjstvo tamo provela igrajući se.. prava šteta.
Pa sjećam se jedino da je ona dvorana stajala isto ko i danas
izgrađenost je bila puuno manja nego danas..to je jako dobra lokacija, samo je šteta što ne paze kako će ju iskoristit. Po meni bi bilo super napravit neki veliki park tamo.
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Iza te dvorane bila je šuma.. nije bilo ni smetlišta ni današnjeg šinteraja... školarci su išli tamo na izlete uvijek.