| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Dva golf terena? u Lijepa Naša forumu; za golf teren za jelasu nisam čuo, ali sam čuo da se planira graditi motocros staza. zna li netko neš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Dva golf terena? za golf teren za jelasu nisam čuo, ali sam čuo da se planira graditi motocros staza. zna li netko nešto više?
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Dva golf terena? Za motokros stazu nisam čuo, osim želja pojedinaca. Dao si dobru ideju, baš ću probati provjeriti gdje bi se mogla napraviti staza.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Dva golf terena? Posavska Hrvatska,Glasilo za politiÄŤka,kulturna i gospodarska pitanja Brodsko-posavske Ĺľupanije Citat:
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Dva golf terena? evo ovo sam pronašao u posavskoj hrvatskoj o izmjenama i dopunama gup-a. Na dijelu sjeverno od Zapadne vezne ceste, uz igralište "Amater", proširuje se zona za sport i rekreaciju (planira se izgradnja motokros staze), a, kako se radi o zaštićenom području, neće se dozvoliti izgradnja građevina. Uz obalu Save uz stadion se nastavlja mješovita zona, dakle uz dvoranu Vijuš, planira se izgradnja novog stadiona uz dosta poslovnih sadržaja, a i zona za stanovanje.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Dva golf terena? Citat:
![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Tagovi: golf, tereni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:47.