| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Javni gradski prijevoz u Lijepa Naša forumu; Koristite li ga, i jeste li zadovoljni? Neki govore protiv tih buseva, nekima je ok, neki bi htjeli tramvaje ( i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Javni gradski prijevoz Koristite li ga, i jeste li zadovoljni? Neki govore protiv tih buseva, nekima je ok, neki bi htjeli tramvaje ( i ja mislim da je to najbolje rješenje, ali kol'ko para, tol'ko muzike ). Uglavnom...ja nisam tako često u Brodu, i kad jesam idem autom, ali mislim da bi to moglo biti ok kad se uvedu preostale 4 autobusne linije, ovako ispada da neka od najvećih gradskih naselja izvan centra nisu uopće povezana tim linijama. Npr. kroz Osječku ne prolazi uopće.. što vi mislite o svemu tome?
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Javni gradski prijevoz Nisam se u životu vozio busom u brodu, ali koliko vidim dobili smo par ''novih'' autobusa koji ne izgledaju loše. Svakako bi trebalo uvest još više linija. Mislim da nama tramvaj ne treba, sve je to preskupo. Uopće ne znam gdje bi uvalili tramvaje, morali bi pola grada srušit . Dovoljni su autobusi, ali da ih ima više i da je bolje povezano...
__________________ Karlovačko. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Javni gradski prijevoz Mislim da imamo preuske ulice za tramvaje, a ovo što su uveli meni je super, iako ja idem ili pješke ili autom, ali mislim da je itekako korisno.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Javni gradski prijevoz u pravu ste, naše su ceste su preuske za tramvaj, iako sam sličnu situaciju vidio u sarajevu, tamo su to izveli na štetu pješačkih staza na kojima se ponekad dva čovjeka ne mogu mimoići Stvari bi se trebale promijeniti kad se napokon napravi avenija od svačićeve prema istoku i onaj famozni nadvožnjak.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:04.

). Uglavnom...ja nisam tako često u Brodu, i kad jesam idem autom, ali mislim da bi to moglo biti ok kad se uvedu preostale 4 autobusne linije, ovako ispada da neka od najvećih gradskih naselja izvan centra nisu uopće povezana tim linijama. Npr. kroz Osječku ne prolazi uopće.. 

i onaj famozni nadvožnjak.