Srednjoškolci se žale da sve 'babe' idu kad oni idu iz škole ili u školu, da bude gužva
jedino što mi nedostaje je nova linija, ak budem išla u ekonomsku, imat ću se našetati od najbliže stanice do škole
Raspravljate o temi Javni gradski prijevoz u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; To ti je neplanski rad... Važno samo da se pobrala koncesija i lova od grada a za autobuse ćemo lako......
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Srednjoškolci se žale da sve 'babe' idu kad oni idu iz škole ili u školu, da bude gužva
jedino što mi nedostaje je nova linija, ak budem išla u ekonomsku, imat ću se našetati od najbliže stanice do škole
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
ma ja mislim da se te babe samo voze u krug i ne izlaze ni na jednoj stanici
@ loc: moguće, ne vjerujem da nisu u nekoj studiji pretpostavili kakav će biti interes za javnim prijevozom
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Pazi ovo, to ti se događa u svakom gradu... U jednoj Rijeci gdje autobusi idu u prosjeku svakih 10 minuta se guraju penzioneri skupa sa školarcima i radnicima u autobus... Tako ti i u Zagrebu i svugdje... Mehanizam penzionera...
Odmah ti može biti jasna stručnost studije kada on stavi po glavnoj ulici standardni autobus ili minibus da ide svaka 2 sata... Glupost na kvadrat...
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Bas mi je drago sto svi srednjoskolci imaju besplatne karte![]()
Uvijek bismo trebali biti zaljubljeni. To je razlog zbog kog treba ostati slobodan.