Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12
Pokazujem rezultate 11 do 17 od 17

Javni gradski prijevoz

Raspravljate o temi Javni gradski prijevoz u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; To ti je neplanski rad... Važno samo da se pobrala koncesija i lova od grada a za autobuse ćemo lako......

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Re: Javni gradski prijevoz

To ti je neplanski rad... Važno samo da se pobrala koncesija i lova od grada a za autobuse ćemo lako...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Srednjoškolci se žale da sve 'babe' idu kad oni idu iz škole ili u školu, da bude gužva

jedino što mi nedostaje je nova linija, ak budem išla u ekonomsku, imat ću se našetati od najbliže stanice do škole
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Caballero Negro Avatar od korisnika prospero
    Datum registracije
    10-03-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,797
    Liked
    0 times

ma ja mislim da se te babe samo voze u krug i ne izlaze ni na jednoj stanici

@ loc: moguće, ne vjerujem da nisu u nekoj studiji pretpostavili kakav će biti interes za javnim prijevozom
    Tamne odaje srca njena,
    i u njima moja sjena,
    zauvijek izgubljena.

Akademik Foruma Avatar od korisnika lol_lol
    Datum registracije
    09-11-06
    Starost
    20
    Poruka
    6,268
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
    Srednjoškolci se žale da sve 'babe' idu kad oni idu iz škole ili u školu, da bude gužva
    pomirite se s time da ce baba uvijek bit, nebitno išli vi na bus u 6,7 ili u 10 ujutro, neznam kamo idu ili se samo griju po busevima
    Giggs... Giggs will tear you apart... again

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
    Pazi ovo, to ti se događa u svakom gradu... U jednoj Rijeci gdje autobusi idu u prosjeku svakih 10 minuta se guraju penzioneri skupa sa školarcima i radnicima u autobus... Tako ti i u Zagrebu i svugdje... Mehanizam penzionera...

Citat Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
    moguće, ne vjerujem da nisu u nekoj studiji pretpostavili kakav će biti interes za javnim prijevozom
    Odmah ti može biti jasna stručnost studije kada on stavi po glavnoj ulici standardni autobus ili minibus da ide svaka 2 sata... Glupost na kvadrat...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: lol_lol Pogledaj Poruke
    pomirite se s time da ce baba uvijek bit, nebitno išli vi na bus u 6,7 ili u 10 ujutro, neznam kamo idu ili se samo griju po busevima
    Citat Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
    ma ja mislim da se te babe samo voze u krug i ne izlaze ni na jednoj stanici
    Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    Pazi ovo, to ti se događa u svakom gradu... U jednoj Rijeci gdje autobusi idu u prosjeku svakih 10 minuta se guraju penzioneri skupa sa školarcima i radnicima u autobus... Tako ti i u Zagrebu i svugdje... Mehanizam penzionera...
    hahaha, sad sam se lijepo nasmijala. rep+ za sva tri posta (ti ćeš tomi malo čekati,,, ne mogu ti opet dati)

(¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Starter Avatar od korisnika petra pan
    Datum registracije
    26-12-08
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Bas mi je drago sto svi srednjoskolci imaju besplatne karte
    Uvijek bismo trebali biti zaljubljeni. To je razlog zbog kog treba ostati slobodan.

Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12

Lajkaj nas na Facebooku