| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Katarinski sajam u Lijepa Naša forumu; Najstariji i najveći sajam u Slavonskom Brodu (datira još iz 18. stoljeća koliko znam), iz godine u godinu sve posjećeniji. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Katarinski sajam Najstariji i najveći sajam u Slavonskom Brodu (datira još iz 18. stoljeća koliko znam), iz godine u godinu sve posjećeniji. Ove godine se održava u prostoru Tvrđave Brod od 24. do 28. studenog, prijavljeno je 157 izlagača iz zemlje i regije...a za ilustraciju, prošle godine su imali dnevno 10 000 posjetitelja. Nekoliko linkova: Službene stranice Grada Slavonskog Broda - REKORDAN BROJ PRIJAVLJENIH ZA „KATARINSKI SAJAM“ Službene stranice Grada Slavonskog Broda - KATARINSKI „AJZIBAN“ ZA GOSTE 12.KATARINSKOG SAJMA KATARINSKI SAJAM - Hrvatska turistiÄŤka zajednica Ide tko?
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Katarinski sajam Daaaaaaaaaaa, na korzu, sjećam se.... još uvijek imam jednog medu kojeg sam si tamo sama kupila s 15 god. I koncerti su se održavali ispod tog šatora Zadnji Uredio Wamp : 17-11-07 u 13:48. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Katarinski sajam prošle godine je bio na onoj livadi preko puta tvrđave i bio mi je jedan od najgorih do sada. daleko najbolje mi je bilo dok je bio na korzu.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Katarinski sajam Slažem se, Mike. Na korzu je bila ludnica uvijek, oni šatori ogromni, razni sadržaji.. sve to KKD nije mogla podnijeti zbog ograničenosti prostora, a kako je u prostoru tvrđave, moram priznat da nemam pojma, nisam bio ni prošle godine ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Katarinski sajam nije bio u tvrđavi prošle godine nego preko puta na onoj livadi između nebodera i kkd uz pješačku stazu.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
![]() |
| Tagovi: katarinski, sajam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:55.

Nadam se da ću stići i na to...