Vidjela ja taj plakat na kolodvoru u ZagrebuNadam se da ću stići i na to...
Raspravljate o temi Katarinski sajam u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; Najstariji i najveći sajam u Slavonskom Brodu (datira još iz 18. stoljeća koliko znam), iz godine u godinu sve posjećeniji. ...
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Vidjela ja taj plakat na kolodvoru u ZagrebuNadam se da ću stići i na to...
Uopće mi se ne sviđa taj katarinski sajam otkad su ga preselili u Brlićku... baš me zanima kako će sad biti u tvrđavi... Najbolje je bilo na korzu kad je bio onaj veliki šator![]()
Daaaaaaaaaaa, na korzu, sjećam se.... još uvijek imam jednog medu kojeg sam si tamo sama kupila s 15 god.
I koncerti su se održavali ispod tog šatora
Zadnji Uredio Wamp : 17-11-07 u 14:48
Ja ne vjerujem da ću u to vrijeme biti u Brodu, šteta..otišao bih.
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
sviđa mi se.šta sad će biti u tvrđavi?-to bi trebalo izgledati lijepo.mogla bi se provozati do SB-a.
prošle godine je bio na onoj livadi preko puta tvrđave i bio mi je jedan od najgorih do sada. daleko najbolje mi je bilo dok je bio na korzu.
Slažem se, Mike. Na korzu je bila ludnica uvijek, oni šatori ogromni, razni sadržaji.. sve to KKD nije mogla podnijeti zbog ograničenosti prostora, a kako je u prostoru tvrđave, moram priznat da nemam pojma, nisam bio ni prošle godine![]()
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
nije bio u tvrđavi prošle godine nego preko puta na onoj livadi između nebodera i kkd uz pješačku stazu.
Službene stranice Grada Slavonskog Broda - SVEČANO OTVOREN 13. KATARINSKI SAJAM
Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda d.o.o : Katarinski sajam : PROGRAM 13. KATARINSKOG SAJMA
Je li bio tko od vas? Meni su mozak popile gužve po užem središtu oko KKD. Ostavim auto iza Vesne, odem na piće do Male Kavane, a kad se vratim, nemogu izvest auto jer me sa svih strana blokiraju oni što pokušavaju dograbit slobodno parking mjesto
Bio sam malo u utorak u obilasku. Ove godine je, čujem, bio lijep vatromet na otvorenju, a izgleda da su i ušli u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda s onim gulašem![]()
Zadnji Uredio prospero : 28-11-08 u 19:24
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.