| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; Pozdravljam sve nove i stare forumaše iz Broda.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub Brođana Meni je žao što više ne živim u samome gradu nego van grada sam ali stvarno volim Brod. Kakav god bio.... dobar je. Ljudi su mnogo bolji nego u nekim djelovima Hrvatske. Neću imenovat na koje konkretno mislim jer ima na forumu ekipe iz cijele Hrvatske. BTW; zna netko tko svira na dočeku ove godine? Na Korzu naravno..
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #100 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub Brođana Vidim da si već pokupio "miseca" i "živin" ![]() Ja sam 4. godinu već u Opatiji (doma sam samo mali dio ljeta i za Božić) ali nisam još pokupio ništa tamo.. niti neću. Ne dam se. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
![]() |
| Tagovi: brodjana, klub |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Hajduka | Vodoinstalater | Nogomet | 5775 | 09-10-08 08:27 |
| Koncerti | k-fLiP | Glazba | 30 | 27-12-07 11:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:33.

anthony legendo