Hello Brođani, evo još jednog!!! Lijep nam je grad nema šta a sad evo malo realnosti. Mi smo predzadnja županija po sveu u ovoj državi (stvarno ne znam koja je zadnja al pomozi im bože). Nema nikakve perspektive, poznajem mnoge koji su završili fakultetei i ajmo bris iz grada nitko ih ne želi zaposliti. Želiš raditi?? Pa jel te može tko "preporučiti". Pa dobro nemaš štelu, pa bože moj malo "zelenila" i poslić je tvoj

Što ovaj grad radi za mlade, pa dao im je park i Brliću da subotom tamo piju prehrambene namirnice (pivo i vino

)
Učlani se brate u neki ogranak postojeće stranke i evo posla samo biraj struku, a da i ne spominjem koliko nekvalificiranih 1000 godišnjaka oduzima mladima njihovo mjesto (pa ne možemo ih sve u mirovinu da ne opteretimo mirovinski fond) I što mladima preostaje: ajmo braćo Hrvati u Navalis, bacaj čaše reži vene uz riječi pjesme "...alkohola kralj to sam sada ja...... Oni "sretniji" piće u Iguanu i Navigator i glime neku šminku (

) a ustvari se samozavaravaju misleći da imaju nekakvog izbora i utjecaja na svoj život. Nije da želim nekoga izbedirati, al što je je. Kad vidim te klince vani stvarno mi ih bude žao

Al ekipa ne daj te se obeshrabriti nada umira zadnja