Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Slavonski Brod
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: icegirl predivno cvijeće U jbt, sigurno ce izdrzat do ovog vikenda, dok ga gamad ne razjebe Citat: ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-08-08, 00:32   #151 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,334
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Klub Brođana

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
predivno cvijeće
U jbt, sigurno ce izdrzat do ovog vikenda, dok ga gamad ne razjebe

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
čak i ploču u čast losertu imamo na početku korza s pribilježenim OI
Ajde neka i nesta pametno.... Jel to neka ploca koja ce tamo stalno stajat ili samo za vrijeme OI?

Mogao bi i otic tamo, pa vidjet
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 00:46   #152 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,116
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
U jbt, sigurno ce izdrzat do ovog vikenda, dok ga gamad ne razjebe

Ajde neka i nesta pametno.... Jel to neka ploca koja ce tamo stalno stajat ili samo za vrijeme OI?

Mogao bi i otic tamo, pa vidjet
ma ugrađeno u pločice ustvari, izvadili su nekoliko pločica i zabetonirali tu ploču... izgleda kao spomenik, samo što nije povišeno. nisam ni skužila
stajati će stalno.
icegirl je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 09:55   #153 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,623
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Spomen obilježje izradila je ljevaonica Ujević iz Zagreba a svečano ga je uz nazočnost gradonačelnika Mirka Duspare, predstavnika iz sportskog i javnog života te prijatelja i štovatelja njegovih rezultata, otkrio sam Venio Losert. Prema najavama, ova spomen ploča samo je prva u nizu ploča koje bi trebale osvanuti na našem korzu, a bile bi posvećene zaslužnim i poznatim Brođanima.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 10:00   #154 (permalink)
Moderator Foruma

gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima

Ajde super, bas mi je drago sto se nesta radi, a jos vise mi je drago sto je za Venia napravljena prva
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 22:48   #155 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,598
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Maslow i GgGiga se potukli u redu za otkup ambrozije

svaka čast SB-u na toj akciji
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 22:49   #156 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,522
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

A sirotinja.. jadni su.
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 22:38   #157 (permalink)
Moderator Foruma

Ma taj otkup ambrozije su katastrofalno osmislili.... 50 lipa za komad, puno previse. Da su stavili 10 lipa isto bi se skupilo. Nije ni cudo da im je nestalo para.

Uspjeo sam pronac ovu plocu za Venia... Malo je bzvz napravljeno, jer nije nikako označeno, izgleda kao šaht...
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 23:26   #158 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,116
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Ma taj otkup ambrozije su katastrofalno osmislili.... 50 lipa za komad, puno previse. Da su stavili 10 lipa isto bi se skupilo. Nije ni cudo da im je nestalo para.

Uspjeo sam pronac ovu plocu za Venia... Malo je bzvz napravljeno, jer nije nikako označeno, izgleda kao šaht...
da... ja prešla preko toga da nisam ni skužila

ajd, onaj grb su bar povisili
icegirl je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 00:58   #159 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,623
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:

Pa možda je Komunalac mogao bolje organizireti otkup.
Gradsko poglavarstvo je za akciju predvidjelo 100.000 kn.
Ukupno je na otkup potrošeno 78.000.
Komunalac je bio iznenađen odzivom.
Ispalo je kao da je netko uzgajao Ambroziju.

Nadam se da će nagodinu ponoviti akciju uz malo bolju organizaciju otkupa.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-08-08, 14:06   #160 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-06-08
Poruka: 18
vesna55 se izdvaja iz mase

I ja se pridružujem ovom Klubu, samo ja sam živjela u Bosanskom Brodu, a sve lijepo što mi se u životu dogodilonaravno Slavonski Brod. Iako sam daleko, stalno čitam sve stranice o Brodu pa eto tako nešto i saznam o aktualnostima.
Pozdrav sim BRODJANIMA ma gdje bili
vesna55 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brodjana, klub

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Hajduka Vodoinstalater Nogomet 6250 Danas 17:58
Koncerti k-fLiP Glazba 30 27-12-07 12:05

Trenutno vrijeme na forumu: 18:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114