| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: icegirl predivno cvijeće U jbt, sigurno ce izdrzat do ovog vikenda, dok ga gamad ne razjebe Citat: ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub Brođana U jbt, sigurno ce izdrzat do ovog vikenda, dok ga gamad ne razjebe ![]() Ajde neka i nesta pametno.... Jel to neka ploca koja ce tamo stalno stajat ili samo za vrijeme OI? Mogao bi i otic tamo, pa vidjet ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #152 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Klub Brođana Citat:
ustvari, izvadili su nekoliko pločica i zabetonirali tu ploču... izgleda kao spomenik, samo što nije povišeno. nisam ni skužilastajati će stalno.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Klub Brođana Spomen obilježje izradila je ljevaonica Ujević iz Zagreba a svečano ga je uz nazočnost gradonačelnika Mirka Duspare, predstavnika iz sportskog i javnog života te prijatelja i štovatelja njegovih rezultata, otkrio sam Venio Losert. Prema najavama, ova spomen ploča samo je prva u nizu ploča koje bi trebale osvanuti na našem korzu, a bile bi posvećene zaslužnim i poznatim Brođanima. ![]() ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Klub Brođana Ma taj otkup ambrozije su katastrofalno osmislili.... 50 lipa za komad, puno previse. Da su stavili 10 lipa isto bi se skupilo. Nije ni cudo da im je nestalo para. Uspjeo sam pronac ovu plocu za Venia... Malo je bzvz napravljeno, jer nije nikako označeno, izgleda kao šaht...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #158 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Klub Brođana Citat:
![]() ajd, onaj grb su bar povisili
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #159 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Klub Brođana Citat:
Gradsko poglavarstvo je za akciju predvidjelo 100.000 kn. Ukupno je na otkup potrošeno 78.000. Komunalac je bio iznenađen odzivom. Ispalo je kao da je netko uzgajao Ambroziju. Nadam se da će nagodinu ponoviti akciju uz malo bolju organizaciju otkupa.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-06-08
Poruka: 18
![]() | Re: Klub Brođana I ja se pridružujem ovom Klubu, samo ja sam živjela u Bosanskom Brodu, a sve lijepo što mi se u životu dogodilonaravno Slavonski Brod. Iako sam daleko, stalno čitam sve stranice o Brodu pa eto tako nešto i saznam o aktualnostima. Pozdrav sim BRODJANIMA ma gdje bili ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: brodjana, klub |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Hajduka | Vodoinstalater | Nogomet | 6250 | Danas 17:58 |
| Koncerti | k-fLiP | Glazba | 30 | 27-12-07 12:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:23.