Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Slavonski Brod
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Gade mi se I meni. Mislio sam doć U Brod za vikend da glasam... ali ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-07, 23:39   #21 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Re: Klub Brođana

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Gade mi se
I meni. Mislio sam doć U Brod za vikend da glasam... ali ne znam za koga bih. Nekad mi stvarno dođe da puknem kad vidim šta se događa..

Čim završim fax, na idućim izborima se kandidiram za gradonačelnika
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 23:41   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ma ovih dana je u Brodu stvarno pravi cirkus... "ciganluk" kako ja kažem... podcjenjuju nam inteligenciju i idu od naselja do naselja i uvlače se u guzice građana da poberu glasove. Ja neću za nikog kad su svi isti... a pojedinci mi se baš gade...
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 23:45   #23 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Gade mi se
pa ne mogu baš svi biti govna
osim toga, nije to tako teško, eliminiraj odmah 2 najveće stranke (ako su isti ljudi kao i prije) jer uz vladu iza sebe nisu učinili ništa i od preostalih razmisli tko ima najmanje osobnog, a najviše općeg (ili osobnog + općeg, može i to) i napravio bi nešto, ali je opstruiran od prve dvojice

svugdje ti je to isto, samo što kod mene ulogu hdza igra ids

ni za koga glasat nije rješenje
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 23:46   #24 (permalink)
Caballero Negro

prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Citat:
Ma ovih dana je u Brodu stvarno pravi cirkus... "ciganluk" kako ja kažem... podcjenjuju nam inteligenciju i idu od naselja do naselja i uvlače se u guzice građana da poberu glasove. Ja neću za nikog kad su svi isti... a pojedinci mi se baš gade...
Jesi primijetila jedinu stvar oko koje su se SVI složili? Ono da država premalo daje, da nas zapostavljaju.. tužno, ali to je istina.

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
pa ne mogu baš svi biti govna
osim toga, nije to tako teško, eliminiraj odmah 2 najveće stranke (ako su isti ljudi kao i prije) jer uz vladu iza sebe nisu učinili ništa i od preostalih razmisli tko ima najmanje osobnog, a najviše općeg (ili osobnog + općeg, može i to) i napravio bi nešto, ali je opstruiran od prve dvojice

svugdje ti je to isto, samo što kod mene ulogu hdza igra ids

ni za koga glasat nije rješenje
ma stvar je u tome da su sve te stranke ispetljane od izbora do izbora u razno-raznim koalicijama, svi sa svima u zadnjih 17 godina od osamostaljenja. A svi su nesposobni, što su i pokazali. Sve već viđene face, nemaš za koga glasat. Sramota, grad sa preko 75 000 stanovnika je zaostaliji od nekih općina u nekim drugim županijama..

Zadnji Uredio daidza : 16-03-07 u 00:03.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 23:54   #25 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nije rješenje, ali nikom ne vjerujem... ok, možda bi i mogla eliminacijom, što ću najvjerojatnije i učinit.. ali dobro Prospero kaže...
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 23:56   #26 (permalink)
Caballero Negro

Wampice, ajmo mi osnovat stranku!
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 23:59   #27 (permalink)
Cobeta

ma nisam ti ja za to..
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 00:00   #28 (permalink)
Caballero Negro

Ma nisam ni ja. Ali nisu očito ni ovi koji trenutno vladaju..
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 00:05   #29 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
ma stvar je u tome da su sve te stranke ispetljane od izbora do izbora u razno-raznim koalicijama, svi sa svima u zadnjih 17 godina od osamostaljenja. A svi su nesposobni, što su i pokazali. Sve već viđene face, nemaš za koga glasat. Sramota, grad sa preko 75 000 stanovnika je zaostaliji od nekih općina u nekim drugim županijama..
ne mogu svi bit nesposobni
u ovoj priči imaš strahovite količine opstrukcije, podmetanja, pritisaka - znam ponešto o tome

netko biblijski pošten završio bi u ustanovi vrlo brzo
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 00:10   #30 (permalink)
Cobeta

Pa nije stvar u tome jesu li nesposobni nego lažu i kradu i misle samo na svoju dobrobit... bar ovi dosad što su bili na vlasti.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brodjana, klub

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Hajduka Vodoinstalater Nogomet 4858 Danas 22:11
Koncerti k-fLiP Glazba 30 27-12-07 11:05

Trenutno vrijeme na forumu: 23:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111