| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Gade mi se I meni. Mislio sam doć U Brod za vikend da glasam... ali ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Klub Brođana I meni. Mislio sam doć U Brod za vikend da glasam... ali ne znam za koga bih. Nekad mi stvarno dođe da puknem kad vidim šta se događa.. Čim završim fax, na idućim izborima se kandidiram za gradonačelnika ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub Brođana Ma ovih dana je u Brodu stvarno pravi cirkus... "ciganluk" kako ja kažem... podcjenjuju nam inteligenciju i idu od naselja do naselja i uvlače se u guzice građana da poberu glasove. Ja neću za nikog kad su svi isti... a pojedinci mi se baš gade...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Klub Brođana pa ne mogu baš svi biti govna osim toga, nije to tako teško, eliminiraj odmah 2 najveće stranke (ako su isti ljudi kao i prije) jer uz vladu iza sebe nisu učinili ništa i od preostalih razmisli tko ima najmanje osobnog, a najviše općeg (ili osobnog + općeg, može i to) i napravio bi nešto, ali je opstruiran od prve dvojice svugdje ti je to isto, samo što kod mene ulogu hdza igra ids ni za koga glasat nije rješenje
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #24 (permalink) | ||
| Caballero Negro | Citat:
![]() Citat:
Sramota, grad sa preko 75 000 stanovnika je zaostaliji od nekih općina u nekim drugim županijama..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio daidza : 16-03-07 u 00:03. | ||
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Klub Brođana Citat:
u ovoj priči imaš strahovite količine opstrukcije, podmetanja, pritisaka - znam ponešto o tome netko biblijski pošten završio bi u ustanovi vrlo brzo
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brodjana, klub |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Hajduka | Vodoinstalater | Nogomet | 4858 | Danas 22:11 |
| Koncerti | k-fLiP | Glazba | 30 | 27-12-07 11:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:49.