Ma ovih dana je u Brodu stvarno pravi cirkus... "ciganluk" kako ja kažem... podcjenjuju nam inteligenciju i idu od naselja do naselja i uvlače se u guzice građana da poberu glasove. Ja neću za nikog kad su svi isti... a pojedinci mi se baš gade...
Raspravljate o temi Klub Brođana u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; Pravi autor: Wamp Gade mi se I meni. Mislio sam doć U Brod za vikend da glasam... ali ne znam ...
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Ma ovih dana je u Brodu stvarno pravi cirkus... "ciganluk" kako ja kažem... podcjenjuju nam inteligenciju i idu od naselja do naselja i uvlače se u guzice građana da poberu glasove. Ja neću za nikog kad su svi isti... a pojedinci mi se baš gade...
pa ne mogu baš svi biti govna![]()
osim toga, nije to tako teško, eliminiraj odmah 2 najveće stranke (ako su isti ljudi kao i prije) jer uz vladu iza sebe nisu učinili ništa i od preostalih razmisli tko ima najmanje osobnog, a najviše općeg (ili osobnog + općeg, može i to) i napravio bi nešto, ali je opstruiran od prve dvojice
svugdje ti je to isto, samo što kod mene ulogu hdza igra ids![]()
ni za koga glasat nije rješenje
Show love with no remorse
Jesi primijetila jedinu stvar oko koje su se SVI složili? Ono da država premalo daje, da nas zapostavljaju.. tužno, ali to je istina.
ma stvar je u tome da su sve te stranke ispetljane od izbora do izbora u razno-raznim koalicijama, svi sa svima u zadnjih 17 godina od osamostaljenja. A svi su nesposobni, što su i pokazali. Sve već viđene face, nemaš za koga glasat.Sramota, grad sa preko 75 000 stanovnika je zaostaliji od nekih općina u nekim drugim županijama..
Zadnji Uredio daidza : 16-03-07 u 01:03
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Nije rješenje, ali nikom ne vjerujem... ok, možda bi i mogla eliminacijom, što ću najvjerojatnije i učinit.. ali dobro Prospero kaže...
Wampice, ajmo mi osnovat stranku!![]()
![]()
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Ma nisam ni ja. Ali nisu očito ni ovi koji trenutno vladaju..![]()
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Pa nije stvar u tome jesu li nesposobni nego lažu i kradu i misle samo na svoju dobrobit... bar ovi dosad što su bili na vlasti.