Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Slavonski Brod
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; Istina, Lovel. Ali kao što sam rekao, nisu SAMO oni krivi..kriva je i državna vlast..netko je dao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-03-07, 00:12   #31 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,865
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Istina, Lovel. Ali kao što sam rekao, nisu SAMO oni krivi..kriva je i državna vlast..netko je dao ilustraciju, u Slavoniji živi 1/4 Hrvatske, a dobijemo samo 7% od državnog proračuna. Što reći na to?

A i od tih 7% vjerojatno većina ide u Osijek.

iako je i tamo stanje dosta loše.

Zadnji Uredio prospero : 29-10-07 u 22:19.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 01:01   #32 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,905
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Klub Brođana

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
Istina, Lovel. Ali kao što sam rekao, nisu SAMO oni krivi..kriva je i državna vlast..netko je dao ilustraciju, u Slavoniji živi 1/4 Hrvatske, a dobijemo samo 7% od državnog proračuna. Što reći na to?

A i od tih 7% vjerojatno većina ide u Osijek.

iako je i tamo stanje dosta loše.
ma to svatko govori za svoj kraj pa i zagrepčani, očito da previše novca ide preko centralne vlasti
i nije stvar u količini stanovnika već u količini novca koji se ostvari

Zadnji Uredio prospero : 29-10-07 u 22:20.
Lovel je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 09:05   #33 (permalink)
Caballero Negro

prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
...novca koji se ostvari
Pa u tom i je cijela priča. Ne ostvari se ništa. Proračun je jadan jer je i gospodarstvo grada jadno.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 09:15   #34 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,876
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Nisam ranije skužio da netko odgovara na moju temu,
ali svi koji žele pisati o politici u Brodu za to koriste SBONLINE.

Zapravo mogao bi vas pozvati da pročitate blog jedne poznatije Brođanke:

moja baka

Zadnji Uredio Maslow : 16-03-07 u 09:20.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 15:19   #35 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,027
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Meni je bilo dovoljno da pogledam jednu temu na sbonline forumu, i kad vidim kako većina razmišlja ne želim tamo radije ništa pisat, iako,tema nema veze s politikom nego crnom kronikom...

Pa znam tu baku što piše blog

Edit - sad sam skužila da je to ona druga baka, po slikama, ona što je imala Đuku boxera

Zadnji Uredio Wamp : 16-03-07 u 16:39.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 16:03   #36 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Prošli vikend kad sam bila u Brodu su mi za oko zapeli svi oni silni plakati poljepljeni baš svugdje Krepavala sam na idiotska mota Najjači mi je ipak onaj: Brod, a ne čamac! ahhahahhahahahaha Stvarno su funny ti naši političari

p.s. glasam za anarhiju (ionako je već odavno na vlasti u Brodu )
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 02:11   #37 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Poruka: 4,876
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Prošli vikend kad sam bila u Brodu su mi za oko zapeli svi oni silni plakati poljepljeni baš svugdje Krepavala sam na idiotska mota Najjači mi je ipak onaj: Brod, a ne čamac! ahhahahhahahahaha Stvarno su funny ti naši političari

p.s. glasam za anarhiju (ionako je već odavno na vlasti u Brodu )
Ma Rački je brodovlasnik, i smiješno je kad viče: Hoću brod, a ne čamac: Jutarnji.hr

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 13:29   #38 (permalink)
Caballero Negro

"prigodom obnove, izgorio u brodogradilištu "

Prvi put čujem za ovakav..hm..proboj na tržište. No, ni malo me ne iznenađuje ništa od naših vrlih političara. Za mjesec dana će se počet bavit svemirskim turizmom.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 14:04   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 4,025
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Sretno Brođani !
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 14:22   #40 (permalink)
Caballero Negro

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Sretno Brođani !
Hvala. Vrijeme je da Brod zaplovi, sa ovim ili onim gradonačelnicima, županima..
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brodjana, klub

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Hajduka Vodoinstalater Nogomet 4513 Danas 00:16
Koncerti k-fLiP Glazba 30 27-12-07 11:05

Trenutno vrijeme na forumu: 07:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108