| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; Istina, Lovel. Ali kao što sam rekao, nisu SAMO oni krivi..kriva je i državna vlast..netko je dao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Caballero Negro | Istina, Lovel. Ali kao što sam rekao, nisu SAMO oni krivi..kriva je i državna vlast..netko je dao ilustraciju, u Slavoniji živi 1/4 Hrvatske, a dobijemo samo 7% od državnog proračuna. Što reći na to? A i od tih 7% vjerojatno većina ide u Osijek. iako je i tamo stanje dosta loše.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 29-10-07 u 22:19. |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Klub Brođana Citat:
i nije stvar u količini stanovnika već u količini novca koji se ostvari
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio prospero : 29-10-07 u 22:20. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Klub Brođana Nisam ranije skužio da netko odgovara na moju temu, ali svi koji žele pisati o politici u Brodu za to koriste SBONLINE. Zapravo mogao bi vas pozvati da pročitate blog jedne poznatije Brođanke: moja baka
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 16-03-07 u 09:20. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,027
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Klub Brođana Meni je bilo dovoljno da pogledam jednu temu na sbonline forumu, i kad vidim kako većina razmišlja ne želim tamo radije ništa pisat, iako,tema nema veze s politikom nego crnom kronikom... Pa znam tu baku što piše blog ![]() Edit - sad sam skužila da je to ona druga baka, po slikama, ona što je imala Đuku boxera
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 16-03-07 u 16:39. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Klub Brođana Prošli vikend kad sam bila u Brodu su mi za oko zapeli svi oni silni plakati poljepljeni baš svugdje Krepavala sam na idiotska mota Najjači mi je ipak onaj: Brod, a ne čamac! ahhahahhahahahaha Stvarno su funny ti naši političari ![]() p.s. glasam za anarhiju (ionako je već odavno na vlasti u Brodu ) |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Klub Brođana Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Klub Brođana "prigodom obnove, izgorio u brodogradilištu " Prvi put čujem za ovakav..hm..proboj na tržište. No, ni malo me ne iznenađuje ništa od naših vrlih političara. Za mjesec dana će se počet bavit svemirskim turizmom.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brodjana, klub |
« Duhovi Slavonskog Broda!
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Hajduka | Vodoinstalater | Nogomet | 4513 | Danas 00:16 |