Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Slavonski Brod
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; i ja sam brođan tocno sa budainke pozzz svima...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-07, 15:14   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 56
mateo123 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mateo123 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mateo123
Re: Klub Brođana

i ja sam brođan tocno sa budainke pozzz svima
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 15:20   #42 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Pozdrav, Mateo. I službeno.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 08:29   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-03-07
Godina: 29
Poruka: 864
mike tyson se izdvaja iz mase

POZDRAV SVIMA. JA SAM ISTO BROĐANIN S JELASA TRENUTNO U ZAGREBU.

Isključi caps lock i piši malim slovima
- Joks

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png

Zadnji Uredio Joks : 29-03-07 u 08:32.
mike tyson je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 09:30   #44 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,327
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: mike tyson Pogledaj Poruke
POZDRAV SVIMA. JA SAM ISTO BROĐANIN S JELASA TRENUTNO U ZAGREBU.

Isključi caps lock i piši malim slovima
- Joks
Pozdrav Tysonu, i nemoj više vikati.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 02:23   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-05-07
Poruka: 12
andrej se izdvaja iz mase
Thumbs up Re: Klub Brođana

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Pa nije stvar u tome jesu li nesposobni nego lažu i kradu i misle samo na svoju dobrobit... bar ovi dosad što su bili na vlasti.
tako je...samo misle na svoju guicu
andrej je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 23:59   #46 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-05-07
Godina: 33
Poruka: 1
daredevil se izdvaja iz mase

mislim da su neki pretendenti na pojedine fotelje poput stevanovica razocarani... a sta se moze kada leze svoje pilice tamo gdje mu nije mjesto
daredevil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 20:07   #47 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika professionalac

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 86
professionalac se izdvaja iz mase

Klubasica brođana živio Sl.Brod
professionalac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 20:50   #48 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: daredevil Pogledaj Poruke
mislim da su neki pretendenti na pojedine fotelje poput stevanovica razocarani... a sta se moze kada leze svoje pilice tamo gdje mu nije mjesto
Kokošar Stefanović (Crnogorac) koji je mjenjao prezime u Stevanović da bi bio pojma nemam što,
je preuzeo dio HSS-a, ali je zapravo uzeo penzionerskog vijećnika.
Osobno mislim da bi penzići na izborima bolje prošli bez njega.
U ugovoru je trebao penzionerima osigurati stranačke prostorije i božićnicu,
da bi ga oni kandidirali za svog nositelja liste za parlamentarne izbore.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 22:42   #49 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Pozdravlja vas 38-godišnji umirovljeni policajac Dario Džeba iz Slavonskog Broda

Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 07:47   #50 (permalink)
Nježni predator

Naravno, u Brodu je za vrijeme protekle Bajkijade bilo apsplutno sve moguće.
Legalno je prodano 10.000 litara točenog piva u čemu je prednjačio štand brodske policije koji su pivo prodavali po vrlo popularnoj cijeno od samo 5.oo kn.

Uz tolike količine popijenog piva u bližoj okolici se povećala koncentracija CO2 i alkohola u zraku na preko 0,5 promila, pa su sudionici viđali svakakove nevjerojatne pojave.

Neki su pod utjecajem trave, piva, tabletica i red bulla bili uvjereni da su u Svemirskom Brodu

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brodjana, klub

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Hajduka Vodoinstalater Nogomet 4848 Danas 15:37
Koncerti k-fLiP Glazba 30 27-12-07 11:05

Trenutno vrijeme na forumu: 22:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108