| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; i ja sam brođan tocno sa budainke pozzz svima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Klub Brođana POZDRAV SVIMA. JA SAM ISTO BROĐANIN S JELASA TRENUTNO U ZAGREBU. Isključi caps lock i piši malim slovima - Joks
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png Zadnji Uredio Joks : 29-03-07 u 08:32. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Klub Brođana Citat:
je preuzeo dio HSS-a, ali je zapravo uzeo penzionerskog vijećnika. Osobno mislim da bi penzići na izborima bolje prošli bez njega. U ugovoru je trebao penzionerima osigurati stranačke prostorije i božićnicu, da bi ga oni kandidirali za svog nositelja liste za parlamentarne izbore.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Klub Brođana Naravno, u Brodu je za vrijeme protekle Bajkijade bilo apsplutno sve moguće. Legalno je prodano 10.000 litara točenog piva u čemu je prednjačio štand brodske policije koji su pivo prodavali po vrlo popularnoj cijeno od samo 5.oo kn. Uz tolike količine popijenog piva u bližoj okolici se povećala koncentracija CO2 i alkohola u zraku na preko 0,5 promila, pa su sudionici viđali svakakove nevjerojatne pojave. Neki su pod utjecajem trave, piva, tabletica i red bulla bili uvjereni da su u Svemirskom Brodu
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: brodjana, klub |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Hajduka | Vodoinstalater | Nogomet | 4848 | Danas 15:37 |
| Koncerti | k-fLiP | Glazba | 30 | 27-12-07 11:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:48.

razocarani... a sta se moze kada leze svoje pilice tamo gdje mu nije mjesto