| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; Pozz,Brođani iz bregovite S-Z Hrvatske od jedne zagorke koja je odrasla u Živikama kraj Lužana dok su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Klub Brođana Pozz,Brođani iz bregovite S-Z Hrvatske od jedne zagorke koja je odrasla u Živikama kraj Lužana dok su još gusle bile hit,a konji, krave i svinje terane u polje uh što je to bilo dobro vrime .....vrijeme djetinstva najbolje nepovratno prošlo vrijeme..još jednom veliki pozz |
| | |
| | #53 (permalink) |
![]() | Re: Klub Brođana Ma nemoj tako oštro did mi je bio kobaške krvi a oženio baku primorku iz crikve, bilo ih po cijeloj rvatskoj imali dvoje dice to znači da im se či udala silom prilika za zagorca a ona ti je rođena kraj dubrovnika u slanom jer je đed bio ondašnji financ, daleko sam od šokadije to ti je prije rvatska u malom kad se sve zbroji!!!I sad ti ja dole nisam bila 20-tak god. čak ni na njihovom počivalištu ,a ima kuća,šume i oranice...e to je žalosno... |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Klub Brođana Citat:
Ne razumijem što sam iz toga trebao shvatiti, a sad sam radoznao kako si onda ti dospjela u Živike.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #55 (permalink) |
![]() | Re: Klub Brođana Drago mi je čut tu riječ živike ma niko se ne vrijeđa,a eto 61 kad sam se rodila moji su radili tu me niko nije mogao čuvati pa sam do 7 god.provela tamo djetinstvo i poslje se dugo vraćala (motorom i fićom dugo)---al taj rat nas je ubio u dušu svi su pomrli ostarili ,samo poznanici ostali ...Jel bilo đaka iz Živika u tvojim razredima? |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Klub Brođana Imam i kolegu iz Živika koji radi samnom, ali o tome nebi na otvorenom chatu. U mom profilu imaš i Skype i MSN, pa se javi na privat.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 6
![]() | Re: Klub Brođana Citat:
I onda se moramo baviti politikom da vratimo kredite za dnevno mlijeko... Dajte vi mlađi što prije uzmite vlast i razjurite ovaj nepismeni i loposvki šljam pa pravite sebi i svima nama bolje. Ovako dalje ne ide. Dugujete nama starima, nije rješenje da se moramo prostituirati u politici da bi došli do prava i onoga što je u svakoj civiliziranoj zemlji bude normalno. A i spermić vašeg spermića ima pravo na bolji život... | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 6
![]() | Re: Klub Brođana Citat:
Posebno mi se ne sviđa što u Brodu stranke sputavaju mlade, sve što dobiju su stepenice KKD pod vedrim nebom. Kada se probaju organizirati i traže centar mladih, onda im prvo nabiju vodstvo od četiri mladunca iz političkih stranaka a zatim slažu kao nema novaca. Zanimljivo je da je jedan od te četvorice u HDZ-u, čak je direktor firme VAMing koja dobro zarađuje na preprodaji usluga Đure Đakovića (firma sabornika Sočkovića). Zašto taj direktor nije bar pribavio od svoje firme neki novac za centar mladih? Pa ćaća mu i njegova firma uništavaju Đuru i gule dobru lovu, mogao je nešto srediti. Mislim da su političari, posebno u Brodu sasvim izgubili kredibilitet. Čak i 'Mirko poštenjačina' koji je sebi iz gradskog proračuna kupio najnoviji službeni audi i odmah stavio tablice sa svojim incijalima. Pa ga vozi ga sam, neki pričaju čak i članovi obitelji se služe kad im treba. Mirko je postao polako sve odbojniji, sve manje razgovara s običnim ljudima. Pa gdje je onaj Mirko za kojeg smo glasali? Nekud je nestao Nismo htjeli Peru zbog znase bahatosti i odurnosti njegova stranke kojoj konce vuče Perkovčanin, nismo htjeli Račkog zbog okova prošlosti njegove stranke (iako tada Željko nije bio član) htjeli smo HDSSB zbog lijepe ideje - Slavonijo na okup ali nismo htjeli biti Glavaševi taoci a ni to da nam tamburicom pod prozirom sviraju Dalmoši, Imoćani i ini gosti učeći nas o Slavoniji, pa smo glasali za Mirka aka Mr.Honest. I popili lopatu. Sve u svemu treba planirati godišnji u vrijeme izbora i otputovati malo na Sejšele... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brodjana, klub |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Hajduka | Vodoinstalater | Nogomet | 4862 | Danas 10:42 |
| Koncerti | k-fLiP | Glazba | 30 | 27-12-07 11:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:49.