Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Slavonski Brod
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; Pozz,Brođani iz bregovite S-Z Hrvatske od jedne zagorke koja je odrasla u Živikama kraj Lužana dok su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-06-07, 11:48   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase
Re: Klub Brođana

Pozz,Brođani iz bregovite S-Z Hrvatske od jedne zagorke koja je odrasla u Živikama kraj Lužana dok su još gusle bile hit,a konji, krave i svinje terane u polje uh što je to bilo dobro vrime .....vrijeme djetinstva najbolje nepovratno prošlo vrijeme..još jednom veliki pozz
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 12:22   #52 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,344
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

kako se Šokice lako odriču vlastitih korjena.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 16:36   #53 (permalink)
Regularni forumas

Ma nemoj tako oštro did mi je bio kobaške krvi a oženio baku primorku iz crikve, bilo ih po cijeloj rvatskoj imali dvoje dice to znači da im se či udala silom prilika za zagorca a ona ti je rođena kraj dubrovnika u slanom jer je đed bio ondašnji financ, daleko sam od šokadije to ti je prije rvatska u malom kad se sve zbroji!!!I sad ti ja dole nisam bila 20-tak god. čak ni na njihovom počivalištu ,a ima kuća,šume i oranice...e to je žalosno...
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 19:58   #54 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: gollum007 Pogledaj Poruke
Pozz,Brođani iz bregovite S-Z Hrvatske od jedne zagorke koja je odrasla u Živikama kraj Lužana dok su još gusle bile hit,a konji, krave i svinje terane u polje uh što je to bilo dobro vrime .....vrijeme djetinstva najbolje nepovratno prošlo vrijeme..još jednom veliki pozz
Nisam namjeravao nikog uvrijediti, ali ti si napisala da si Zagorka koja je odrasla u Živikama.
Ne razumijem što sam iz toga trebao shvatiti, a sad sam radoznao kako si onda ti dospjela u Živike.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 20:21   #55 (permalink)
Regularni forumas

Drago mi je čut tu riječ živike ma niko se ne vrijeđa,a eto 61 kad sam se rodila moji su radili tu me niko nije mogao čuvati pa sam do 7 god.provela tamo djetinstvo i poslje se dugo vraćala (motorom i fićom dugo)---al taj rat nas je ubio u dušu svi su pomrli ostarili ,samo poznanici ostali ...Jel bilo đaka iz Živika u tvojim razredima?
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 20:50   #56 (permalink)
Nježni predator

Imam i kolegu iz Živika koji radi samnom, ali o tome nebi na otvorenom chatu.
U mom profilu imaš i Skype i MSN, pa se javi na privat.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 19:45   #57 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-07, 09:39   #58 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 6
vladosb se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Kokošar Stefanović (Crnogorac)....
Osobno mislim da bi penzići na izborima bolje prošli bez njega.
....
Osobno mislim da smo mi penzići u mladosti bili previše strasni a premalo racionalni. Popravili smo svega i svačega. Pa nas to pod stare dane ostavi na cjedilu.

I onda se moramo baviti politikom da vratimo kredite za dnevno mlijeko...
Dajte vi mlađi što prije uzmite vlast i razjurite ovaj nepismeni i loposvki šljam pa pravite sebi i svima nama bolje. Ovako dalje ne ide. Dugujete nama starima, nije rješenje da se moramo prostituirati u politici da bi došli do prava i onoga što je u svakoj civiliziranoj zemlji bude normalno. A i spermić vašeg spermića ima pravo na bolji život...
vladosb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-08-07, 09:59   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 6
vladosb se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ma ovih dana je u Brodu stvarno pravi cirkus... "ciganluk" kako ja kažem... podcjenjuju nam inteligenciju i idu od naselja do naselja i uvlače se u guzice građana da poberu glasove. Ja neću za nikog kad su svi isti... a pojedinci mi se baš gade...
Kažu za tjedan-dva tek počinje pravi cirkus. Ono viđeno za izvanredne lokalne izbore će biti sitnica. Ulicama će teći rijeke govana, što u likovima koji 'ubeđuju' što u izjavama i aferama. A onda će nakon našeg glasovanja opet napraviti nešto sasvim suprotno koaliranjem. Imamo previše stranaka, trebali bi imati dvije kao Ameri pa je onda lako kazniti loše stvari na izborima. Ovako ih ne možeš kazniti ako rade loše jer oni to kolairanjem kompenziraju.

Posebno mi se ne sviđa što u Brodu stranke sputavaju mlade, sve što dobiju su stepenice KKD pod vedrim nebom. Kada se probaju organizirati i traže centar mladih, onda im prvo nabiju vodstvo od četiri mladunca iz političkih stranaka a zatim slažu kao nema novaca. Zanimljivo je da je jedan od te četvorice u HDZ-u, čak je direktor firme VAMing koja dobro zarađuje na preprodaji usluga Đure Đakovića (firma sabornika Sočkovića). Zašto taj direktor nije bar pribavio od svoje firme neki novac za centar mladih? Pa ćaća mu i njegova firma uništavaju Đuru i gule dobru lovu, mogao je nešto srediti.

Mislim da su političari, posebno u Brodu sasvim izgubili kredibilitet. Čak i 'Mirko poštenjačina' koji je sebi iz gradskog proračuna kupio najnoviji službeni audi i odmah stavio tablice sa svojim incijalima. Pa ga vozi ga sam, neki pričaju čak i članovi obitelji se služe kad im treba. Mirko je postao polako sve odbojniji, sve manje razgovara s običnim ljudima. Pa gdje je onaj Mirko za kojeg smo glasali? Nekud je nestao
Nismo htjeli Peru zbog znase bahatosti i odurnosti njegova stranke kojoj konce vuče Perkovčanin, nismo htjeli Račkog zbog okova prošlosti njegove stranke (iako tada Željko nije bio član) htjeli smo HDSSB zbog lijepe ideje - Slavonijo na okup ali nismo htjeli biti Glavaševi taoci a ni to da nam tamburicom pod prozirom sviraju Dalmoši, Imoćani i ini gosti učeći nas o Slavoniji, pa smo glasali za Mirka aka Mr.Honest. I popili lopatu.

Sve u svemu treba planirati godišnji u vrijeme izbora i otputovati malo na Sejšele...
vladosb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 23:42   #60 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

JA se još nisam upisao u klub... i ja sam iz Broda.
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brodjana, klub

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Hajduka Vodoinstalater Nogomet 4862 Danas 10:42
Koncerti k-fLiP Glazba 30 27-12-07 11:05

Trenutno vrijeme na forumu: 10:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111