| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; De Vuxs oladi malo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub Brođana Vidi vidi.... čak je i Brod među gradovima lijepe naše. Ajde da negdje ima Broda kad ga se nigdje ne spominje. Jedva čekam pauzu na faxu da mogu izaći van u grad. Možda vama ako ste stalno u Brodu i nije zanimljivo ali budući da sam u Opatiji.... jedva čekam doći u Brod.....!!! Jedino što mi ne fali je zimaaaa.... Ovdje je ipak malo toplije.. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Klub Brođana Citat:
![]() onda slijedeći put 2x pročitaj naslov ![]() rep+ za potpis ![]()
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Godina: 26
Poruka: 4
![]() | Eto i mene brođana. Inače sam iz Malog Pariza. Eto ja sam se ove godine vratio u brod (bio sam u Osijeku studiro) i meni stvarno nema grada do broda. Nije mali grad, al se ponasa ko mali grad i to je ono sto valja, nitko ne zuri nigdje, jedino zamjeram manjak zive svirke po gradu. E da, cuo sam dobru provalu: sta znaci SB? Skoro Bosna ![]() Zadnji Uredio daidza : 29-11-07 u 10:45. |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Klub Brođana Citat:
koristi edit!
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
| | #79 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: Klub Brođana Citat:
![]() Citat:
nitko ne žuri nigdje, uopće nema prometnih gužvi, pogotovo od Osječke prema centru, a o centru da ne pričamo... u najmanju ruku, ne bih se složio..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 29-11-07 u 15:34. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: brodjana, klub |
« Sl.Brod - slike (nekada i sada)
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Hajduka | Vodoinstalater | Nogomet | 5798 | Jučer 21:53 |
| Koncerti | k-fLiP | Glazba | 30 | 27-12-07 11:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

Ovdje je ipak malo toplije..

ti ja dam brđane, vuxs..
nitko ne žuri nigdje, uopće nema prometnih gužvi, pogotovo od Osječke prema centru, a o centru da ne pričamo...