| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Klub Brođana u Lijepa Naša forumu; hvala na podršci, stari drago mi je da ima sve više Brođana. Kad ćeš ti malo do mene, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #85 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Godina: 26
Poruka: 4
![]() | Re: Klub Brođana ja nisam reko da nema guzvi, al su vozaci svakako manje nadrkani nego recimo u zg. Kad sam u brodu trubim samo kad nekog pozdravljam, dok u vecim gradovima na svakom krizanju pici simfonija, ako ne krenes u prvoj mikrosekundi zutog svjetla, cijela ulica trubi i spominje blizu rodbinu u seksualnom smislu. Rampa u osjeckoj je problem, al ja ju izbjegavam. Ugl. ja sam samo htio rec da je lijepo kad ides ulicom a nitko te ne gura |
| | |
| | #87 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klub Brođana Šta napraviše sa Široke? Posjekoše drva.... izgleda sada tako čudno.... prazno. Nisam od 9. mjeseca bio u Brodu i kad sam vidio da nema drva.... ruužno po meni. Izgleda prazno.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
![]() |
| Tagovi: brodjana, klub |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Hajduka | Vodoinstalater | Nogomet | 5776 | Danas 14:58 |
| Koncerti | k-fLiP | Glazba | 30 | 27-12-07 11:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

drago mi je da ima sve više Brođana. Kad ćeš ti malo do mene, da idemo u provod? 

legendo jedna
ma sve je ok, u pravu si
Nisam od 9. mjeseca bio u Brodu i kad sam vidio da nema drva.... ruužno po meni. Izgleda prazno.