Stranica 5 od 5 PrvoPrvo 12345
Pokazujem rezultate 41 do 44 od 44

Nesreće na motorima u SB-u

Raspravljate o temi Nesreće na motorima u SB-u u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; Pravi autor: Emperor666 Djevojke, a da te rasprave ostavite za PP ili RL obzirom da se (očigledno) poznajete? Ne pravite ...

Starter
    Datum registracije
    27-10-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Re: Nesreće na motorima u SB-u

Citat Pravi autor: Emperor666 Pogledaj Poruke

Djevojke, a da te rasprave ostavite za PP ili RL obzirom da se (očigledno) poznajete?

Ne pravite sprdnju od ove tužne teme.

Hvala.
    ocito da ju nepoznam zato i mislim da nije uredu prebacivat loptu na drugog. tu drugu curu znam i cisto da razjasnim situaciju nemislim nist lose.

Starter
    Datum registracije
    27-10-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

nikog neosudujem i niko nije kriv samo neke stvari moraju biti jasne i izrecene dosta je bilo zivota u zabludi.nista nisam izmislila samo prenosim kako mi je ispricano.

Regularni forumas Avatar od korisnika sedeslav
    Datum registracije
    03-12-08
    Poruka
    113
    Liked
    0 times

Ja sam isto Brođanin i to zlo me prati oduvijek. Imam mnogo prijatelja u gradu u kojem sam se rodio ali dvojicu koje sam dobro poznavao više nemam. i nisu poginuli nedavno. Kod nas je to postao omen. Znak i upozorenje. Nema brođana koji nekog poznatog ili nažalost bliskog nije izgubio.
    Podosta krivnje snose i policija i gradske vlasti. No njih baš briga. kad donesu neki novi zako (kacige i sl... oni ga provode i upišu drađeno a preventivno čine vrlo malo.
    Isto je tako u našem gradu veliki problem alkohol. mladi imaju osjećaj besmrtnosti i neranjivosti jer su zdravi i u naponu snage . Rizične igre daju im osjećaj vlastite vrijednosti i adrenalin im djeluje kao afrodizijak. Posebno tome pridonose i Motosusreti u Brodu koji regrutiraju mlade motoriste svake godine sve više. prodavači skutera i motora trljaju ruke a ne žele priznati ni sebi ni drugima da bi možda malje pogubno bilo da prodaju Kalašnjikove.

Ne krivim moto klub Brod direktno. oni su zreli momci i vrsni motoraši koji godinama voze i uživaju u svom hobiju uz ne mala odricanja kako novca tako i slobodnog vremena , ali zaboravljaju i nije ih briga ili samo misle da to nije njihov posao odgajati mlade motoriste, kontrolirati ih na neki način kroz udruživanje u klub koji bi trebao imati stroge kriterije ali i nagrade za , recimo mlade motoriste koji nisu pravili prekršaje i sl. sad fgovorim napamet ali kužite što želim reći....
    Naš teren je takav da je bogomdan za bicikle i motore velike široke ravne cesteveliki broj prometnica na malom prostoru.... No zaboravljamo da se broj automobila (općenito registriranih vozila u SB udvostručio od 1995. godine!!!
    a Brod je jedva za 12% povećao površinu i i dalje ima isti broj policajaca kao 1995.

Ono što možemo učiniti je da samo donosimo promišljene odluke, pa makar to bio prijelaz preko ceste na prometnom mjestu.
    I nemojte piti! Piće nikome nije donijelo sreću osim onih koji ga prodaju ili proizvode. Osim toga alkohol je "out" ako niste znali.

Caballero Negro Avatar od korisnika prospero
    Datum registracije
    10-03-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,797
    Liked
    0 times

Prošli tjedan sahranjen jedan dečko, druga ulica od mene. Cijelo ljeto je jurio ulicom paralelno s mojom, bez kacige.

Sjeverna vezna cesta, izlaz kod Plodina
    Tamne odaje srca njena,
    i u njima moja sjena,
    zauvijek izgubljena.

Stranica 5 od 5 PrvoPrvo 12345

Lajkaj nas na Facebooku