| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Nevrijeme dolazi u Brod u Lijepa Naša forumu; Da li je danas bilo nevremena u Slavoniji. Mislim na Osijek, Požegu, Đakovo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Bolekova koka | Re: Nevrijeme dolazi u Brod Citat:
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-06
Poruka: 33
![]() | Re: Nevrijeme dolazi u Brod evo i u brodu isto sad ce oluja sam sto nije
__________________ Al Bundy is back!!! I had a dream last night. A big red haired mosquito in tight pants was hovering over me sucking money out of my wallet. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-06
Poruka: 33
![]() | Re: Nevrijeme dolazi u Brod pa nedjelja je sta bi uopce radio samo svecenici rade nedjeljom ![]()
__________________ Al Bundy is back!!! I had a dream last night. A big red haired mosquito in tight pants was hovering over me sucking money out of my wallet. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nevrijeme dolazi u Brod A ovde u nas vrime ludilo... toplo, sunčano, vedro... baš za otić na more ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Nevrijeme dolazi u Brod Otpuhao mi kajsiju vjetar skoro, sad ak nađem koju kad sazriju bit ću preeeeeesretna! Ma užas, al dobro, nije bilo jako nevrijeme, sam je zaladilo bome.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
![]() |
| Tagovi: brod, dolazi, nevrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.