Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 12

Novi stadion na Vijušu

Raspravljate o temi Novi stadion na Vijušu u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; Pozdrav svim Brođanima!! Empero je na jednoj drugoj temi spominjao novi nogometni stadion u Brodu, pa me zanima ako netko ...

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Novi stadion na Vijušu

Pozdrav svim Brođanima!! Empero je na jednoj drugoj temi spominjao novi nogometni stadion u Brodu, pa me zanima ako netko ima fotke makete ili nešto slično, neka postavi to ovdje ,pa da vidimo kako će izgledati novi stadion Marsonije.

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Re: Sl.Brod - slike (nekada i sada)

Stadion je trenutno u katastrofalnom stanju, i nema se šta slikat Ima jedna ''tribina, a s druge strane je brdašce - stajaca ''tribina'' A to je sve ograđeno zidom, pa se ne vidi unutra... A ne znam da li gdje imaju makete kako bi trebao izgledat...

Klub u katastrofalnom stanju, prošle sezone su pali u 3. ligu, a u upravi kluba je šljam koji očito još uvijek uspjeva izvuc neke pare iz tog svega. Toliko je loše da je dosta igrača Marsonije ove sezone prešlo u seoske klubove koji igraju po županijskim ligama (Slobodnica, Gromačnik, Bukovlje). Čisto sumnjam da ce se taj stadion u neko skorije vrijeme počet sređivat (jedino ako HNS ne poduzme nešta, pošto se pričalo o kampu za mladu reprezentaciju)

Mislim da ce se prije sredit stadion od Željezničara koji je u nekoj županijskoj ligi jer se prica da u slucaju da Slavonac iz Starih Perkovaca uđe u prvu ligu seli na taj stadion jer se tamo mogu sredit neki uvijeti...

Sve u svemu stanje s brodskim nogometom je otužno

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

To znam, nije to od jučer, samo eto Empero je spominjao novi stadion, pa sam pomislio da je to več u fazi realizacije ( dozvole, izbor najboljeg projekta, itd itd. )

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Mislim da je to manje-vise bilo predizborno obecanje...

Evo nekih slika...

Trenutno stanje

Semafor koji su morali nabavit za drugu ligu

A ovo je navodno neka maketa

Zadnji Uredio gggiga : 21-10-08 u 13:32

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times
    Citat Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
    To znam, nije to od jučer, samo eto Empero je spominjao novi stadion, pa sam pomislio da je to več u fazi realizacije ( dozvole, izbor najboljeg projekta, itd itd. )
    marsonija, nemam pojma šta je... trebaju porušiti i graditi novi stadion, ali ne znam što je s tim. svaki put kad sam htjela ući unutra, mogla sam

Citat Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
    Stadion je trenutno u katastrofalnom stanju, i nema se šta slikat Ima jedna ''tribina, a s druge strane je brdašce - stajaca ''tribina'' A to je sve ograđeno zidom, pa se ne vidi unutra... A ne znam da li gdje imaju makete kako bi trebao izgledat...

Klub u katastrofalnom stanju, prošle sezone su pali u 3. ligu, a u upravi kluba je šljam koji očito još uvijek uspjeva izvuc neke pare iz tog svega. Toliko je loše da je dosta igrača Marsonije ove sezone prešlo u seoske klubove koji igraju po županijskim ligama (Slobodnica, Gromačnik, Bukovlje). Čisto sumnjam da ce se taj stadion u neko skorije vrijeme počet sređivat (jedino ako HNS ne poduzme nešta, pošto se pričalo o kampu za mladu reprezentaciju)

Mislim da ce se prije sredit stadion od Željezničara koji je u nekoj županijskoj ligi jer se prica da u slucaju da Slavonac iz Starih Perkovaca uđe u prvu ligu seli na taj stadion jer se tamo mogu sredit neki uvijeti...

Sve u svemu stanje s brodskim nogometom je otužno
    neka tako. naš klub je u 1. ligi (jedini iz broda)
    cure u 1. ligi, a dečki popadali... pa sramota.

što se tiće marsonije, potpis gggiga. otišlo je sve kvragu, pali u 3. ligu. nisu više mogli plaćati nogometaše za ništa.
    mandžukić je završio u dinamu, kao što znamo i tamo mu je definitivno bolje nego ovdje.

Pozdrav svim Brođanima!! Empero je na jednoj drugoj temi spominjao novi nogometni stadion u Brodu, pa me zanima ako netko ima fotke makete ili nešto slično, neka postavi to ovdje ,pa da vidimo kako će izgledati novi stadion Marsonije.
    nemam pojma

Mislim da je to manje-vise bilo predizborno obecanje...
    to je bilo predizborno obećanje koje je duspara postavio odmah na prvoj sjednici gradskog vijeća ili šta god da je, ali zahvalite HDZ-u što su odbili da nebi slučajno HSP napravio nešto korisno što Brodu treba. toliko o stadionu i planiranom projektu.

znam i vidim što sve HDZ radi da se domogne vlasti.
    ali žao mi je, istina je i to se zove prljava politika koja vlada svugdje.

EDIT: gggiga to ti je maketa stadiona koji je trebao biti izgrađen! nadajmo se da će ga i sagraditi

Citat Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
    neka tako. naš klub je u 1. ligi (jedini iz broda)
    cure u 1. ligi, a dečki popadali... pa sramota.

što se tiće marsonije, potpis gggiga. otišlo je sve kvragu, pali u 3. ligu. nisu više mogli plaćati nogometaše za ništa.
    mandžukić je završio u dinamu, kao što znamo i tamo mu je definitivno bolje nego ovdje.
    olić je bio u marsoniji dok je išao u srednju... a ostali su otišli većinom u Dinamo i Hajduk.
    poznam jednog nogometaša koji je igrao u marsoniji i onda prodan u hajduk. bio je trenirao s nama u teretani zajedno s još dva frenda... to je bilo zabavno

(dečko presladak, i ima 19)
    Zadnji Uredio Wamp : 21-10-08 u 15:14
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times
    Stadion nedamo!!!! Jutros smo zaključali vrata Perkovcima i nedamo naš stadion nikome!!!

PS: Jebem Šimi Buzovu sve po redu!!!

Emperor, Emperor!

Zadnji Uredio Wamp : 21-10-08 u 15:14
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

ma napravit će novi stadion, i tako je ovaj na krivoj strani

emperor - a ja tebi nisam prijateljica?

stojiš mi na listi prijatelja od onog roštilja, maknut ću ako ne želiš prihvatiti...
    Zadnji Uredio icegirl : 21-10-08 u 14:58
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Citat Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
    ma napravit će novi stadion, i tako je ovaj na krivoj strani
    I treba!

Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Emperor666 Pogledaj Poruke
    I treba!
    svejedno, nam fali naš mandžukić

ma meni drago da bar jedan klub iz Broda ostane u 1. ligi, pa makar su to i cure

što se tiće Viktorije i Vinogorca, dobili smo još 2 nova reflektora, preuređuju nam malo, stavit će ih još nekoliko na drugu stranu. treninzi su nam navečer od 20:00. treniraju
    muški: seniori, juniori, pioniri, limaći
    cure: seniorke, juniorke i limaćice

svi zajedno. jučer nas je bilo poprilično puno. jedan trener trenutačno vodi i cure i dečke. nama se trener vraća u 12. mjesecu
    Zadnji Uredio icegirl : 21-10-08 u 15:02
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Dok se slažem da je šesti grad u Hrvatskoj zaslužio da ima prvoligaša, mislim da smo previše u OT...

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku