Stadion je trenutno u katastrofalnom stanju, i nema se šta slikatIma jedna ''tribina, a s druge strane je brdašce - stajaca ''tribina''
A to je sve ograđeno zidom, pa se ne vidi unutra... A ne znam da li gdje imaju makete kako bi trebao izgledat...
Klub u katastrofalnom stanju, prošle sezone su pali u 3. ligu, a u upravi kluba je šljam koji očito još uvijek uspjeva izvuc neke pare iz tog svega. Toliko je loše da je dosta igrača Marsonije ove sezone prešlo u seoske klubove koji igraju po županijskim ligama (Slobodnica, Gromačnik, Bukovlje). Čisto sumnjam da ce se taj stadion u neko skorije vrijeme počet sređivat (jedino ako HNS ne poduzme nešta, pošto se pričalo o kampu za mladu reprezentaciju)
Mislim da ce se prije sredit stadion od Željezničara koji je u nekoj županijskoj ligi jer se prica da u slucaju da Slavonac iz Starih Perkovaca uđe u prvu ligu seli na taj stadion jer se tamo mogu sredit neki uvijeti...
Sve u svemu stanje s brodskim nogometom je otužno![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
Ima jedna ''tribina, a s druge strane je brdašce - stajaca ''tribina''
A to je sve ograđeno zidom, pa se ne vidi unutra... A ne znam da li gdje imaju makete kako bi trebao izgledat...