| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Opake Slavonke u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Skunk Ma neka ,volim dobro pojest a i jebes curu ako ju nemas za sto uhvatit.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Opake Slavonke
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opake Slavonke Recite vi sta hoćete, ali ja u potpunosti razumijem pljačkaša da ga je ova svladala. Zamislite situaciju: "Sparna u vruca noc, fali ti para za još jedan šut. Znas da u ovoj kuci ima love i gruntas si svi su na morenu pa je plijen lak. Uđeš u kucu, šnjofas po stvarima. Kad odjednom, upali se svijetlo. Pogledas prema izlazu. Kad tamo na vratima stoji zena u kasnijim pedesetima, poprilično krupne građe, vrlo istaknutih bokova i odjevena samo u malo Chanela No.5." Jebo me mene mali pas, ali i ja bi se smrznuo i usrao k'o grlica ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned | Re: Opake Slavonke Citat:
![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opake Slavonke A jebi ga, pokušavam naci opravdanje za njegovu slabost ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: Opake Slavonke Baš sam htio reći da mu se svašta mota po glavi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: opake, slavonke |
« Fišijada
|
Festung Fest »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:50.