| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Poloj - Radovi u Lijepa Naša forumu; Danas sam se nakon dugo vremena išao provozati do Poloja i ugodno sam se iznenadio... Nisam imao pojma da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Poloj - Radovi Danas sam se nakon dugo vremena išao provozati do Poloja i ugodno sam se iznenadio... Nisam imao pojma da se tamo nešta radilo ... Nakon što su sredili onaj dio ceste iza rampe, napokon je i sređen ovaj prvi dio. Cesta se čini jako dobra, fino su ju proširili, više se neće morat jahat po nasipu kad se bude mimoilazilo ... Napravljena je i biciklistička staza, i postavljena rasvjeta cijelim putem (izgleda da je došao kraj navećem brodskom fukodromu )Tamo, baš na poloju je srušena ona velika zgrada di je povremeno radila birtija po ljetu, navezena je po parkingu neka zemlja, valjda će i parking sredit... Da li netko zna šta će se još napravit tamo, da li će napokon bit nekih zbivanja na poloju, jer je više stvarno šteta da to zjapi cijelo ljeto, i da služi samo kao mjesto za kupanje. Tamo makar ima mjesta za razne aktivnosti, od nogometa i odbojke na pjesku, do nekih koncerta party-a i ne znam šta sve ne....
__________________ Karlovačko. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Poloj - Radovi Ovo me je ugodno iznenadilo , iako sam čuo nešto da se radi na uređenju Poloja (a ne da bude divlja deponija smeća), ali neznam detalje. U pravu si, ne treba otkrivat toplu vodu da bi se zaključilo koliki se potencijal nalazi tamo. Sjećam se još negdje ljetos da sam čitao kako su počeli s uređenjem one ceste, a mislim da je sve završeno još u jesen. Nek bar od one uske ceste naprave aveniju kad ne mogu kroz Svačićevu ( o čemu ću otvorit posebnu temu).U svakom slučaju, iako sam stvarno jako rijetko tamo, drago mi je što će se jedno od najvećih ljetnih okupljališta brođana napokon dovesti u kakav-takav red. usput, par slika kako to izgleda danas. na prvoj je skate park, a na drugoj okoliš. ![]() ![]() Također, nekoliko linkova koji govore o uređenju ceste: Službene stranice Grada Slavonskog Broda - BICIKLISTIČKA I ROLERSKA STAZA ZA POLOJ IZRANJAJU IZ MAGLE Službene stranice Grada Slavonskog Broda - NOVI ASFALT DO POLOJA
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 09-03-08 u 22:53. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-07 Lokacija: SB
Poruka: 8
![]() | Re: Poloj - Radovi lijepo je što se put do Poloja uređuje, sad su šetnica i biciklistička staza ok i puno je ljudi tamo kad je dobro vrijeme. i skejteri su dobili rasvjetu na svom poligonu, županija dovršava onu sportsku dvoranu, sve u svemu taj dio ka Poloju će izgledati bolje. bajdvej asvaltiranja koje se reklamira u gradskom vjesniku koji se dijeli po poštanskim sandučićima, postoji i druga strana medalje - gradska poduzeća uništavaju prije napravljeno pa i u samom centru. Slavonski Brod > Tradicija krpanja asfalta u centru grada zemljom - aljkavost vidljiva iz satelita ![]() fasade na Korzu su posebna priča, odvratno je što sve tu nema. meni se viđa što se tome konačno odlučilo stati na kraj http://www.posavskahrvatska.hr/Novos...9_200803289749
__________________ SB one and only... Zadnji Uredio sfinga : 02-04-08 u 10:10. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:07.

... 

, iako sam čuo nešto da se radi na uređenju Poloja (a ne da bude divlja deponija smeća), ali neznam detalje. U pravu si, ne treba otkrivat toplu vodu da bi se zaključilo koliki se potencijal nalazi tamo. Sjećam se još negdje ljetos da sam čitao kako su počeli s uređenjem one ceste, a mislim da je sve završeno još u jesen. Nek bar od one uske ceste naprave aveniju kad ne mogu kroz Svačićevu ( o čemu ću otvorit posebnu temu).

Ove zadnje dvije slike... tu dosta često prolazim kad dođem u brod, i znam da uvijek mamu spominjem tim rupama kad moram auto na rikverc izvest