Ovo me je ugodno iznenadilo, iako sam čuo nešto da se radi na uređenju Poloja (a ne da bude divlja deponija smeća), ali neznam detalje. U pravu si, ne treba otkrivat toplu vodu da bi se zaključilo koliki se potencijal nalazi tamo. Sjećam se još negdje ljetos da sam čitao kako su počeli s uređenjem one ceste, a mislim da je sve završeno još u jesen. Nek bar od one uske ceste naprave aveniju kad ne mogu kroz Svačićevu ( o čemu ću otvorit posebnu temu).
U svakom slučaju, iako sam stvarno jako rijetko tamo, drago mi je što će se jedno od najvećih ljetnih okupljališta brođana napokon dovesti u kakav-takav red.
usput, par slika kako to izgleda danas. na prvoj je skate park, a na drugoj okoliš.
Također, nekoliko linkova koji govore o uređenju ceste:
Službene stranice Grada Slavonskog Broda - BICIKLISTIČKA I ROLERSKA STAZA ZA POLOJ IZRANJAJU IZ MAGLE
Službene stranice Grada Slavonskog Broda - NOVI ASFALT DO POLOJA

LinkBack URL
About LinkBacks
... 

Odgovori sa citatom
, iako sam čuo nešto da se radi na uređenju Poloja (a ne da bude divlja deponija smeća), ali neznam detalje. U pravu si, ne treba otkrivat toplu vodu da bi se zaključilo koliki se potencijal nalazi tamo. Sjećam se još negdje ljetos da sam čitao kako su počeli s uređenjem one ceste, a mislim da je sve završeno još u jesen. Nek bar od one uske ceste naprave aveniju kad ne mogu kroz Svačićevu ( o čemu ću otvorit posebnu temu).

Ove zadnje dvije slike... tu dosta često prolazim kad dođem u brod, i znam da uvijek mamu spominjem tim rupama kad moram auto na rikverc izvest