| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Sl.Brod - slike (nekada i sada) u Lijepa Naša forumu; Evo kako je to bilo nekada:... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Sl.Brod - slike (nekada i sada) Evo kako je to bilo nekada: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sl.Brod - slike (nekada i sada) Evo kako je to sada: Zima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naše popularno okupljalište forumaša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znam za edit, namjerno sam stavila u dva posta
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sl.Brod - slike (nekada i sada) Jesen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sl.Brod - slike (nekada i sada) Rijeka Sava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sl.Brod - slike (nekada i sada) Trg Ivane-Brlić Mažuranić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sl.Brod - slike (nekada i sada) Brodska Tvrđava NEKADA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-07 Lokacija: SB
Poruka: 9
![]() | Re: Sl.Brod - slike (nekada i sada) Pa naravno da su lijepe, to su slike našeg grada. A ti mala lopužo Ice, mogla si biti fer pa napisati da si linkala autorizirane slike sa grad-brod.com i sa sbonline.net Ti sad ovdje faca a drugima nabijaš bandwidth, kršiš zakon o autorskom pravu jer prikazuješ slike bez oznake autora i ponosna si što te hvale jer misliš kako drugi misle da ti ti to fotkala. Lako se kitiit tuđim perjem ali su u tome kratke noge.... Kad već linkaš zašto te bilo stid dati link ili bar tekstom navesti hej, još tisuće takvih i ljepših ima tamo na adresama koje nisi navela? Svakim danom sve više bosančerosa u ovom shebanom i otrovanom gradu... 'sposobnost' im je drugo ime. Danijela Grad Slavonski Brod. Hrvatska
__________________ SB one and only... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sl.Brod - slike (nekada i sada) Dok se slažem o poštivanju autorskih prava i sam uvijek napišem Credits to ili stavim link na galeriju odakle postam slike (Ice, dužna si to napraviti), moram našu "Ajsicu" malo braniti, jer niti jednim postom se nije kitila tuđim perjem, niti je rekla da je ona to slikala, niti je glumila facu. Mislim da je dobronamjerno otvorila temu u pdf Brod da pokaže lijepe slike našeg grada. Pošto ju osobno poznam, znam da je draga cura i da je znala da krši prava i da će netko biti na to, sigurno bi se drugačije ponijela.Probaj joj oprostiti... Ja vjerujem da se više neće ponoviti.Btw, dobra stranica. ![]() A šta ti je ovo sa "bosančerosima"...? Ne uspoređuješ valjda Icegirl ili ovo njeno kršenje autorskih prava sa nekakvim bosanskim prmitivizmom ili slično... Takav sam dojam dobio...![]()
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sl.Brod - slike (nekada i sada) Svašta majko mila. Ajde sfinga suzdrži se od vrijeđanja. Slike su super.. meni je osobno Brod najljepši sad u jesen.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 15-10-08 u 11:49. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:27.

na to, sigurno bi se drugačije ponijela.
Ja vjerujem da se više neće ponoviti.
Ne uspoređuješ valjda Icegirl ili ovo njeno kršenje autorskih prava sa nekakvim bosanskim prmitivizmom ili slično... Takav sam dojam dobio...
All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!