Jedva čekam... vidjela sam da se pravi i biciklistička staza do Poloja, ali meni se to čini pomalo preuskoAli, još nije gotovo...
Raspravljate o temi Sportski centar na Klasijama - napokon obnova u Slavonski Brod forumu, dio Lijepa Naša foruma; Drago mi je da je napokon krenulo sa obnovom tih sportskih terena, a koliko vidim tu su dodani i novi ...
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Jedva čekam... vidjela sam da se pravi i biciklistička staza do Poloja, ali meni se to čini pomalo preuskoAli, još nije gotovo...
Zadnji Uredio Wamp : 31-10-07 u 22:39
ajde napokon nesto pozitivno za brodjane
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
Sramota je da klasije već godinama trunu, i da su postale mjesto za subotnje napijanje... Po meni su klasije jedan od lijepših sportskih komplekra u hrvatskoj...Dva malonogometna, košarkaški i nekoliko teniskih terena, tribine, nekada i dvorana, to ne smije propast. Sada su napokon počeli nešta radit, stavili su umjetnu travu, ove zime najvjerovatnije i klizalište. Valjda jednom i odrade sve do kraja.
alo mi se bude dalo otići ću sad jedan dan malo uslikat, pa stavit ovdje slike da i ostali vide kako to sve itgleda...
gggiga, to je dobra ideja![]()
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
nadam se da cu uskoro malo posjetiti brod,kad ce se dovrsit obnova?
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
Bio sam neki dan na klasijama, da probam malo islikat, ali mi je bilo malo neugodno... Na nogometnom se igralo, na košarkaškom isto, tamo gdje su travu stavili radilo se na tribinama, valjda postavljaju nove klupe. Ali sam učinio jedno dobro djelo... Ja dođem, a neki klinci bacaju petarde na ovaj umjetni, travnati teren, pa sam ih malo rastjero-stoka mala...
Bravo gggigaja bih poslikao, ali nisam u Brodu, dolazim dvaput mjesečno...
Mirin: obnova ide kontinuirano koliko sam ja shvatio, završeni objekti se koriste dok se drugi obnavljaju...slijedeće na red mislim da dolazi klizalište, a o krajnjem datumu otvorenja mislim da skoro nitko ne špekulira u ovom trenutku.
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Ma i ja isto... slijedeči put u brodu sam onaj vikend kad budu izbori... pa ću onda probat poslikat... Sad nisam imao baš vremena..
Evo kao što znate, Brod ovih dana terba dobit klizalište na klasijama.... Maloprije sam bio tamo, i stvarno dobro izgleda. Klasije općenito su prilično sređene. Mislim da su sve tribine uređene. Klizalište je u biti gotovo, ali ne znam kad se točno otvara...
NAPOKON NEŠTA LIJEPO U NAŠEM GRADU!
Evo dvije slike...