| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Tko je bio večeras na norijadi u Lijepa Naša forumu; U Brodu su redari zapravo samo pazili da se Maturanti ne kupaju u fontani. Fontana je zapravo jako opasno mjesto, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Tko je bio večeras na norijadi U Brodu su redari zapravo samo pazili da se Maturanti ne kupaju u fontani. Fontana je zapravo jako opasno mjesto, jer se pod vodom nalaze instalacije na koje se moguće povrijediti. Ove godine čak ni hitna nije imala puno posla, za razliku od ranijih godina. Mislim da nas je spasila plastična ambalaža, jer je ranijih godina bilo mnogo isječenih na staklo od razbijenih pivskih boca. Policija je intervenirala koliko ja znam (to zasad sigurno mogu znati samo za svoju školu) samo jednom zbog jedne tuče (šore). |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, norijadi, tko, veceras |
« -
|
Dva golf terena? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:50.