| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Zapadna vezna cesta u Lijepa Naša forumu; Vrlo žalosno je to Najbolje je na onoj maloj cestici preko jelasa koja se spaja tamo na ovu novu cestu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Član | Re: Zapadna vezna cesta Vrlo žalosno je to ![]() Najbolje je na onoj maloj cestici preko jelasa koja se spaja tamo na ovu novu cestu na koju bi se inače išlo preko ove nedovršene. Tamo svaki drugi - treći dan bude sudar na onom zadnjem zavoju... Ja sam vidio 2-3 puta ... LJudi koji siđu s obilaznice ne naviknu se da moraju sporije vozit, pa malo izljeću iz zavoja i kupe ovog iz drugog smjera... katastrofa ![]()
__________________ |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Zapadna vezna cesta da..a na raskrižju gdje se silazi sa zapadne obilaznice JOŠ UVIJEK nisu postavili rasvjetu. Često se dogodi i da ljudi fulaju skretanje jer se putokaz jedva vidi pa se moraju polukružno okretat (ja jednom prilikom )"kud sam zaš'o mila majko, bol me snašla u tuđini" ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesta, vezna, zapadna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:51.

... LJudi koji siđu s obilaznice ne naviknu se da moraju sporije vozit, pa malo izljeću iz zavoja i kupe ovog iz drugog smjera... katastrofa