| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Slavonski Brod Raspravljate o temi Zašto je zatvoren portal sbonline.net u Lijepa Naša forumu; Zna li netko razloge zašto je zatvoren gradski web portal www.sbonline.net Neprovjereni izvori kažu da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: ZG Godina: 29
Poruka: 3
![]() | Zna li netko razloge zašto je zatvoren gradski web portal www.sbonline.net Neprovjereni izvori kažu da je uprava grada (dr.Duspara) zatvorila portal. Uredništvo portala ne odgovara na telefonske pozive ni e-mail, jedina izjava koju su dali je: ne dajemo izjave da ne pogoršamo situaciju. Jesu li i drugi lokalni mediji pod pritiskom i što se događa u Slavonskom Brodu? Molim informacije na PM diskrecija zajamčena / kvalitetne informacije će biti honorirane/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 6
![]() | Re: Zašto je zatvoren portal sbonline.net Izgleda ipak iznenada i bez najave ugašeno prije dva dana. Nema više ni foruma ni ništa. Pa i ja evo obilazim druge forume u potrazi za Brođanima. Što su na sbonline objavili da ih gradska uprava ili tko već zatvori ne znam ali stvarno je bez veze kad ti iznenada ukinu forum u kojem si godinama. |
| | |
![]() |
| Tagovi: portal, sbonlinenet, zas to, zatvoren |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:24.

ovo me iznenadilo. prvi put čujem za to.