| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi 3GP u Računala forumu; Da li ima neki program za pretvaranje iz svih video formata u 3GP formate za telefone ** HELP ME... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3GP Total Video Converter - ali se plaća... ne znam koja su ograničenja sharewarea...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3GP Nema jednostavnije od ovog samo kopiraš link od nekog videa i staviš converts to 3gp format. http://vixy.net/ A od programa 3gp video converter je najbolji...barem meni. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 3GP SUPER by eRightSoft- najbolji je i jos je freeware di ces bolje! ![]()
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:48.