| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi adobe ilustrator u Računala forumu; vektorsko izrezivanje dijelova slike, u corelu je stvarno jednostavno ali ja,vec dva dana to nemogu pronaci u adobe ilustratoru? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 95
![]() | adobe ilustrator vektorsko izrezivanje dijelova slike, u corelu je stvarno jednostavno ali ja,vec dva dana to nemogu pronaci u adobe ilustratoru? ![]() evo primjer,rezem (nadam se ispravnim alatom) na slici neciju glavu (recimo karli) i kada sam gotov,taj dio bude izrezan ali umjesto dijela slike bude bijela boja. ![]() nemam pojma gdje grijesim. ![]() please help.unaprijed thanksic. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: adobe ilustrator Ne cut nego copy mislim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 95
![]() | Re: adobe ilustrator ovo sad bas i nisam shvatio.... ![]() kakav cut,copy? ![]() ovako idu stvari;kada obiljezim jednu tocku krecem na drugu i tako redom.....sve dok ne dodjem na zadnju tj.spojim sve tocke na slici.oblik bude bas onakav kakav sam htio ali umjesto slike bude,recimo bijela boja.nisam jos ni stigao da nesto jos kliknem a taj se dio vec izgubio. ![]() ARIS!!!!!!!! please help!!!! Zadnji Uredio pinokio : 26-12-07 u 19:29. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:07.