| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Alat za rezanje muzičkih mixeva u Računala forumu; Ima li netko nekekav free alat za preporučiti? Imam nekoliko mixeva na cd-u (mp3 format) koji traju svaki po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 399
![]() ![]() | Alat za rezanje muzičkih mixeva Ima li netko nekekav free alat za preporučiti? Imam nekoliko mixeva na cd-u (mp3 format) koji traju svaki po 70 min a htio bi ih izrezati na pojedinačne pjesme radi lakšeg preslušavanja
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Alat za rezanje muzičkih mixeva MP3 cutter & joiner...jedan od boljih programa....jako jednostavan za koristenje...vec sam tonu muzike scviko s njim....sam si nadi full verziju...torrenti su uvijek tu negdje ....p.s. taj prog inace ja imam al neznam vise di mi je...moram malo po disku prozvrljat pa kad ga i ak ga nadem dobijes ga pm-om....
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: alat, muzika, rezanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:31.

....