| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi Ati error u Računala forumu; Problem je u tome sto sam jucer upalio CoD4 kao i svaki dan, i krenio igrat, a nakon 10ak min ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Ati error Problem je u tome sto sam jucer upalio CoD4 kao i svaki dan, i krenio igrat, a nakon 10ak min mi je cijela igra zaštekala, te sam pomislio da je to do servera, ali nakon minute mi je ATI izbacio error. Ponovo sam pokrenio igru te mi je opet doslo do istog problema. Poslie toga sam reinstalirao ATI drivere i opet upalio CoD4, te mi je opet nakon 5min komp izbacio DirectX error, Skinio sam najnoviji DirectX i snimio ga, te opet upalio CoD4, i naravno, nakon 5min mi se izbacio prvotni ATI error ![]() ako neko zna nek pomaže.
__________________ Music is my first, and will be my last love Zadnji Uredio laaCoo : 20-02-08 u 09:17. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Ati error Imao sam i ja davno isti problem, ali se jednostavno ne sjećam kako sam ga riješio ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ati error Da i meni se to događalo i još uvijek nekad događa , u sred igranja nekih igara, i onda mi još sjebo cijelu rezoluciju na kompu, a nekad sam ako se dobro sjećam moro i komp restartirat.Nemam pojma kako se to riješava i mene to zanima ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Ati error Mislim da nekim patchem ili driverima.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: Ati error probao sam i opet je ista stvar....btw netko mi je preporučio da skinem ATI omega drivere...sta mislite o tome ?
__________________ Music is my first, and will be my last love Zadnji Uredio laaCoo : 21-02-08 u 07:38. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ati, error |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:31.

, u sred igranja nekih igara, i onda mi još sjebo cijelu rezoluciju na kompu, a nekad sam ako se dobro sjećam moro i komp restartirat.
i opet je ista stvar....