Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Autocad hitno

Raspravljate o temi Autocad hitno u Software forumu, dio Računala foruma; Jel zna neko kak kote napisat u mm u autocadu 2008. Ja stavim kotu i onda mi on napise iznos ...

Starter
    Datum registracije
    14-04-08
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

Autocad hitno

Jel zna neko kak kote napisat u mm u autocadu 2008. Ja stavim kotu i onda mi on napise iznos kote u cm a meni treba mm.

Starter
    Datum registracije
    08-07-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Re: Autocad hitno

Citat Pravi autor: Ma ja sam Pogledaj Poruke
    Jel zna neko kak kote napisat u mm u autocadu 2008. Ja stavim kotu i onda mi on napise iznos kote u cm a meni treba mm.

autocad ti sve dimenzije ima u mm, ako si stavio liniju duljine 3 necega to su ti 3 mm, znaci ako hoces u cm stavis duljinu 30 mm (3 cm) i kod kotiranja kotu namjestis da ti pokazuje 3 cm (to je samo ako ti nacrt mora biti u mjerilu)

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

zavisi u čemu si crtao.... recimo, ako si crtao u centimetrima, i on ti izbacuje kotu bubnem, 30...a tebi treba 300 ..... označi cijeli nacrt i scaliraj ga za 10 puta

samo ćeš u tom slučaju morat ići na Format - dimension style i povečat si brojeve, strijelice, veličinu slova... naravno za 10 puta...
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Starter
    Datum registracije
    14-04-08
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

hvala vam skuzio sam

Akademik Foruma Avatar od korisnika lol_lol
    Datum registracije
    09-11-06
    Starost
    20
    Poruka
    6,268
    Liked
    1 times

odi na dimension style->modify, pogledaj tamo sta imas pod razne opcije vjerovatno imas i za to.
    Mozda vec ima crtež nacrtan u nekom okviru i ako ga skalira za 10 puta izađe mu iz nekog okvira (npr. A2).
    Giggs... Giggs will tear you apart... again

Lajkaj nas na Facebooku