Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Besplatan i kvalitetan help authoring alat?

Raspravljate o temi Besplatan i kvalitetan help authoring alat? u Software forumu, dio Računala foruma; Ovako... razvijam aplikaciju u Clarion-u (RAD alat).... i sad trebao bi mi neki programčić pomoću kojeg bi mogao čim jednostavnije ...

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,410
    Liked
    321 times

Besplatan i kvalitetan help authoring alat?

Ovako... razvijam aplikaciju u Clarion-u (RAD alat).... i sad trebao bi mi neki programčić pomoću kojeg bi mogao čim jednostavnije razviti sustav pomoći za korisnike za tu aplikaciju koju razvijam...

S obzirom da nikad još to nisam radio dobro bi mi došlo da vidim ovdje neke preporuke ljudi koji su već izrađivali help sustav za neku aplikaciju. Jer help authoring alata po netu ima na milijune, a volio bih na ovaj način vidjeti koji su po vama dovoljno kvalitetni, a opet besplatni?

Eto, svaki prijedlog je dobrodošao.

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Re: Besplatan i kvalitetan help authoring alat?

Na netu ih ima na milijune...komercijalnih

Kad sam na faxu radio u clarionu, help file u HTML formatu sam napravio u programu koji se zove HelpNDoc

Jednostavan, besplatan i ucinkovit.
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,410
    Liked
    321 times

Ovaj će bit i više nego dobar (i vidim da se njegova komercijalna verzija po ničemu ne razlikuje od ove free, samo je razlika da free naravno ne možeš koristiti za aplikacije koje radiš u komercijalne svrhe) , uštedio si mi vrijeme traženja i kopanja po netu i isprobavanja niza svakakvih programa
    Zadnji Uredio Ive_ri : 29-11-09 u 14:25

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Nema problema. Glad to help
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Lajkaj nas na Facebooku