| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Software Raspravljate o temi C:\pagefile.sys - error opening (File locked) [4] u Računala forumu; kad mi nod ide skenirati kompjuter ovo mi se prvo pojavi, pa zatim još nekoliko stvari kao što su: C:\... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | C:\pagefile.sys - error opening (File locked) [4] kad mi nod ide skenirati kompjuter ovo mi se prvo pojavi, pa zatim još nekoliko stvari kao što su: C:\Documents and Settings\Administrator\NTUSER.DAT - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\Administrator\ntuser.dat.LOG - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\knjf4235.default\parent.lock - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Skype\croportal\call256.dbb - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\mojmailblabla\SharingMetadata\Working\database_C80_6005_805F_F3A4\tmp.edb - error opening (File locked) [4] ovakvih temp datoteka imam ko u priči: C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp\IH283.tmp - error opening (File locked) [4] C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp\IH285.tmp - error opening (File locked) [4] a ovo mi prvo nađe odmah ? jel to možda hardverski Error occurred while scanning MBR sector of the 3. physical disk. Error reading sector. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: C:\pagefile.sys - error opening (File locked) [4] kiki, to su normalne poruke kad NOD32 kod skeniranja ne može pristupit nekim datotekama jer su šifrirane ili sistemski zaštićene za pristup... ovo: C:\pagefile.sys - error opening (File locked) [4] će uvijek prijavti, radi se o sistemskoj cache datoteci windowsa - nebitno jedino mi je sumljivo ovo: Error occurred while scanning MBR sector of the 3. physical disk. Error reading sector. da nije neki problem s diskom?!
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-07-07
Poruka: 16
![]() | Re: C:\pagefile.sys - error opening (File locked) [4] 1. pagefile je sistemska datoteka za pohranu virtualne memorije koju Windows koristi kao da je RAM te se ne može otvarati niti brisati, zato se javlja ta poruka. 2. reinstaliraj NOD i ne bi se trebala pojaviti ta poruka o lošem sektoru, iako to nije zabrinjavajuća poruka odnosi se na podršku za velike diskove, nešto sam čitao na netu, nije 100% pouzdana informacija. |
| | |
![]() |
| Tagovi: error opening, file locked, pagefilesys |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:49.